Jak hubnou celebrity?

Slavné hollywoodské hvězdy jsou pro krásu schopné udělat vše, včetně držení nebezpečných hladovek pro udržení minimální váhy. Existují ale i jiné způsoby, jak tělo vyčistit od toxinů a tím mu pomoci shodit přebytečná kila.

Noha stoupající na osobní váhu

Vražedné hladovky

Herečky jako je například Angelina Jolie nebo Demi Moore jdou za cílem zhubnout, velice tvrdě. Způsob, kterým shodí přibližně půl kila denně, je ale přímo vražedný a při delším provozování (déle než dva, maximálně tři dny) jde vyloženě o život, organismus jednoduše zkolabuje. Tato očistná kůra se jmenuje Master Cleanse a spočívá pouze v pití koktejlu (žádné tuhé stravy), který se skládá z vody, čerstvé citronové šťávy, kayenského pepře a javorového sirupu.

Veganský styl

Jak asi každý ví, jídelníček veganů se skládá zejména z čerstvých potravin, v němž chybí jakékoli maso a živočišné produkty. Takovému očistci se oddává například známá americká moderátorka Oprah Winfrey, která kůru dodržuje po tři týdny. Kromě toho vynechává veškeré potraviny obsahující lepek i cukr a samozřejmostí je absolutní zákaz nápojů s kofeinem či alkohol.

Nápoj Pu-Erh

Nápoj Pu-Erh neboli nápoj císařů, jak se mu říká, je přírodní antibiotikum a dopřává si ho zpěvačka Jessica Simpson. Jedná se o černý čaj, který prošel oxidací navíc, pije se třikrát denně a lze s nimi shodit až tři kilogramy za měsíc.

Nápoj Kombucha

Kombucha je detoxikační nápoj, jehož základem je čaj (obvykle zelený) a je doplněn o kombuchovou kulturu, která by měla pracovat několik dní. Přitom vzniká několik velice prospěšných látek, mezi kterou patří kyselina mléčná, několik vitamínů B, kyselina listová a kyselina glukuronová. Ta čistí organismus od toxinů, zbavuje tělo cholesterolu a má velice příznivý účinek na posílení imunitního systému. Tuto kůru si ráda dopřává herečka a skandalistka Lindsay Lohan.

Montignacova dieta

Montignacovu dietu dodržuje zpěvačka a herečka Kylie Minogue, kde jsou zakázány potraviny s vysokým glykemickým indexem, tedy například bílé pečivo, brambory, rýže apod. S touto dietou lze shodit přibližně 4 kg za měsíc.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies