Jak být šťastná, i když jste zrovna SINGLE!

Být single neznamená, že žijete osamělý a smutný život. Buď jste si tento způsob života zvolila sama nebo za to mohou osobní zkušenosti a zlomené srdce. Nemusíte na nikoho brát ohledy a prostě si užívejte života a ten pravý, pokud po něm toužíte, se objeví ve chvíli, kdy to budete nejméně čekat.

Smějící se ženy

 

Než byste měli být ve vztahu, který nefunguje, raději buďte sama. Pokud už delší dobu víte, že k partnerovi necítíte ty stejné pocity jako dřív nebo se navzájem přivádíte k šílenství, oddalováním rozchodu vše jen zhoršíte. Ano, někdy můžeme vztah zachránit, ale v některých případech to již není možné. Jestliže se bojíte samoty a raději zůstanete ve vztahu, ve kterém se necítíte šťastná, klamete tím nejen sebe, ale i svého partnera, kterého jste kdysi milovaly. Nečekejte na “lepšího” partnera, aby vám dal konečně důvod odejít ze starého vztahu. Nejen, že to je neskutečně sobecké a zbabělé, ale totéž vám později může provést budoucí partner. To už se vám líbit nebude.

 

Věnujte se pouze sobě!

 

Nejprve se tedy musíte zbavit myšlenek na předchozího partnera a odsunout minulý vztah do pozadí, abyste se mohla lépe soustředit na sebe. Výčitky a pochybnosti stále dokola nikomu neprospějí. Nesmutněte a nezáviďte ostatním párům. Buďte hrdá na to, že jste se rozhodla být chvíli sama.

 

Máte více času na své staré přátele i na hledání nových. Kdykoliv a s kýmkoliv můžete vyrazit na výlet či večírek a nikomu se nemusíte zpovídat. Vy teď vládnete svému času a nikdo jiný nerozhoduje jak s ním naložíte. Nemusíte řešit, kdy co nakoupit a navařit. Když se vám nebude chtít vařit, prostě si dáte, co vám domácnost nabídne. Uklízíte jen sami po sobě a nikdo váš uklízecí rituál nebude kritizovat.

 

Když budete chtít o víkendu zůstat doma v posteli a ve vašem oblíbeném pyžamu, taktéž vás nikdo nebude soudit. Můžete se soustředit jenom na svou kariéru, vzdělávejte se, choďte na kurzy, čas je jenom váš. A samozřejmě se s nikým nedělíte o peníze. Kromě práce vás tu nic nedrží? Tak změňte prostředí - odstěhujte se. A sex? Vy si určujete kdy, s kým, kde a jak často. Experimentujte, odvažte se a hlavně si to užívejte.

 

Až si vše ve svém životě srovnáte a budete se chtít s někým seznámit a strávit s dotyčným déle než jen jednu noc, jste připravené na další vztah. I přes zlomené srdce a strach, že to opět nevyjde, nikdy nepřestávejte svého vysněného prince hledat. Lidé se svými chybami učí. Někdy prostě nezbývá nic jiného než snížit nároky na pana “BOŽSKÉHO” a podívat se sama na sebe, že taky nejste dokonalá a nesplňujete všechny požadavky na perfektní přítelkyni. Nikdo není dokonalý. Nehledejte jen krásný doplněk, ale hledejte muže, který pro vás bude dokonalým přítelem.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies