Jak být dobrým managerem?

Chcete být dobrým managerem? Pokud ano, nestačí tak jen myslet, ale také se tak chovat. Oblečení a správná mluva hraje při práci managera důležitou roli. V dnešním článku vám poradíme jak na to.
Muž visící na kravatě

Jak být dobrým managererem?

Pokud chcete být dobrý manager musíte tak nejen přemýšlet, ale také tak vypadat a chovat se tak. Vzhled při obchodní schůzce hraje velmi důležitou roli. Pokud však vypadáte skvěle, ale neumíte správně mluvit, mnoho lidí to ve většině případů odradí.

Oblečení a muži – co na sebe, aby to udělalo dojem?

Na obchodní schůzky je ideální oblek. Co se týče košile, je moderní vybrat si pestřejší barvu, ta by ovšem měla ladit s oblekem. Ideální je černý oblek šitý na míru a k tomu moderní zelená, oranžová či modrá košile.

 

K celkovému dojmu managera je vhodné dokumenty, které potřebujete mít při schůzce u sebe, nosit ve speciální aktovce, které se také někdy říká „managerská“. Nosit dokumenty jenom v ruce či v horším případě v batohu, není zrovna vhodné. Kazí to celkový dojem.


Více informací se dozvíte ve článku ZDE≥

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies