Intimní hygiena – základ ženského zdraví

Intimní hygiena je základem nejen ženského zdraví, a je také nejlepším způsobem boje proti nemocím. Co to tedy pro nás znamená? Jak bychom měli o sebe v intimních partiích pečovat?
Kalhoty spadlé u kotníků

Intimní hygiena – základ ženského zdraví

Dnešní moderní ženy už vědí, že péče o intimní partie je nezbytnou součástí každodenní hygieny a proto si směle pořizují různé kosmetické přípravky speciálně určené pro intimní oblasti ženského těla. Na trhu je jich k sehnání dostatek.

Rady pro zdraví - jaké přípravky pro intimní hygienu používat?

K výrobkům, které jsou velmi prospěšné, patří takové, které obsahují Tea-tree olej nebo laktobacily, což jsou složky, které mnoha ženám velmi vyhovují a příznivě působí při obnově normální mikroflóry. Rovnováha prostředí se zaslouží o běžné fungování prospěšných bakterií, které pak ničí ty nežádoucí.

Pro ženy - přehnaná intimní hygiena je škodlivá!

Časté mytí, zejména mýdlem, mění pH pochvy, čímž škodí. Napomáhá osídlení bakteriemi, které mohou vyvolat zánět. Ale také vlhké a zapařené prostředí, nošení neprodyšného spodního prádla či nadužívání antibiotik je vstupní branou pro infekci a další nepříjemné choroby a vyrážky, které dokáží pěkně znepříjemnit život.

Pečuje o sebe a přesto máte problém? Zajděte k lékaři!

Infekce, nepříjemné výtoky a další problémy vás mohou i přesto trápit z nejrůznějších důvodů. V každém případě vám s řešením pomůže váš lékař, který vám kromě antibiotik nebo jiných léků doporučí i speciální výrobky pro intimní hygienu.

Holení intimních partií - jak na to?

Holení intimních partií je z očistných důvodů zcela pochopitelné. Holení intimních partií přispívá i ke snížení vzniku bakterií, které jsou původcem mnoha nepříjemných onemocnění.

 

Holení také omezuje pocení. Pot se nemá tolik kde zachytávat. Nikdo si v dnešní době nemůže dovolit být cítit potem. Pravidelná koupel je samozřejmě povinností.

Intimní rádce a jeho rady

Kuriózní sexuální úchylky

Co se odehrává při sexu?

Svádění ve vztahu

Intimní hygienou proti výtokům a infekcím

Zdravý sexuální život

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies