Infolinky a klientská centra ZP MV ČR

ZP MV ČR každoročně nabízí nadstandartní produkty a služby, kterých můžete využít i vy. Kde se ale dozvědět přesně ty informace, které vás zajímají? ZP MV ČR nabízí jako zdroj informací infolinku, klientská centra i webové stránky.

Číslice na mobilním telefonu

Infolinka Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR

Infolinka Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR je v provozu od září roku 2003. Její provoz je zajišťován dvěma operátorkami, a to denně (včetně víkendů) od 8 do 17 hod.

Na co se můžete zeptat?

Zeptat se můžete na cokoliv ohledně ZP MV ČR. Nejčastěji se však dotazy týkají podmínek pojištění, změnách zdravotní ho pojištění, kontaktních míst a provozních dob. Zájem je také o podrobnosti ohledně programu rozšířené péče, včetně tzv. Klubu pojištěnců. Infolinka vám poradí také s informacemi o zdravotnických zařízeních, možnosti proplácení lázeňských služeb, možnosti cestovního pojištění, vydávání evropského průkazu zdravotního pojištění (EHIC), apod.

Klientská centra ZP MV ČR

Dáváte-li přednost osobnímu setkání, využijte služeb klientských center. Ta slouží i zaměstnavatelům pojištěnců ZP MV ČR, kteří zde mohou nahlásit změny nebo se poradit o možnostech pojištění svých zaměstnanců. Můžete také požádat o výpis z vašeho osobního účtu (tj. seznam všech lékařských úkonů, které za vás hradila ZP MV ČR).

Další možnosti zdroje informací o ZP MV ČR

Důležité informace o službách ZP MV ČR můžete získat nejen prostřednictvím infolinky, ale také webových stránek nebo klientského centra ve vašem městě. Nemáte-li internet doma, využijte elektronických kiosků na některé z poboček ZP MV ČR.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies