In-line brusle

Jízda na in-linech je prostě zábava! Poradíme vám pár vychytávek bez kterých nevyjíždět. Dozvíte se o místech, kam vyrazit a pak už jen stačí nazout in-line brusle a vyjet. A kromě požitku z jízdy shodíte i pár kil.

Chlapec s bruslemi při výskoku

In-line brusle a vychytávky

in-line výbavaVybíráme in-line brusle

In-line brusle se dají pořídit v různých cenových relacích. Nejlevnější variantou jsou brusle kolem tisícovky, ovšem tyto brusel volte jen v případě, že si vyjedete jen jednou za čas. Máte-li jasno, že in-line brusle v létě téměř nesundáte, kupte si brusle kvalitní! Ceny se pohybují okolo 3500,- a výše. Prohlídněte si pěknou nabídku inline shopu, tady si vybere každý. 

Kolečka na in-line brusle

Kolečka na brusle jsou nejdůležitější částí in-line bruslí, jejich velikost a tvrdost volte volte podle stylu a častosti jízdy. Na hladkém asfaltu vám nejlépe pofrčí tvrdá kolečka. Měkká jsou sice pomalejší, dřív se opotřebují, ale zase dobře tlumí nerovnosti - jsou pohodlnější pro kondiční jízdu.

Chrániče na in-line brusle

Používání chráničů nepodceňujte! Kupte si chrániče na lokty, kolena, zápěstí. Pořiďte si je hned i s bruslemi, budou se vám hodit při vašich prvních pokusech.

Móda na in-linechin-line brusle

V začátcích si s oblečením hlavu nelamte. V každém případě volte věci s dlouhými rukávy i nohavicemi, které při pádu zabrání odřeninám. Nevadí ani volné kalhoty, chrániče dokáží kolena stáhnout.
Hodit se vám bude určitě batoh, pokud se přesouváte ke stezce nebo parku "po svých". Po přezutí do něj dáte boty a máte po starostech.

Body pro in-line bruslení

  • Jízda na in-linech nezatěžuje klouby ani šlachy. Přitom při jízdě spálíte značné množství kalorií - asi 400kcal za hodinu. Pochopitelně záleží na vaší rychlosti, hmotnosti, kondici a přestávkách:o)
  • Budete-li jezdit na in-linech alespoň dvakrát týdně, perfektně si zformujete hýždě, boky i nohy.
  • Na in-linech získáte díky aerobnímu pohybu kromě super postavy také výbornou fyzičku!

kolečkové brusleStyly in-line bruslení

Můžete si vybrat z několika stylů bruslení:

  • kondiční
  • rychlostní
  • agresivní - skoky, triky, klouzání po zábradlí apod.
  • umělecké
  • terénní až sportovní hry

A ke svému stylu bruslení si samozřejmě můžete vybrat in-line brusle přímo na míru. Pro efektivní pohybovou aktivitu jsou jako stvořené fitness brusle. Jste milovníkem dravého stylu, skoků, rádi si dáváte nějaké překážky? V tom případě sáhněte po agressive inlinech. 

Kam vyrazit na in-linech

Pro in-line bruslení volte terén, kde si v klidu zajezdíte a zároveň nezničíte kolečka. V některých městech objevíte cyklostezky (Brno, Poděbrady, Liberec, Praha, Zlín aj.), příležitostí pro vás mohou být některé parky nebo přímo určené skateparky, kde se dají trénovat přeskoky přes překážky, sjezd schodů, jumpy, výskoky na zídky i kousky na U-rampě.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies