I malé slečny rády vaří

Malé slečny se možná pohybují v kuchyni mnohem raději než jejich maminky či babičky. Patří mezi tyto malé kuchařky i vaše dcera nebo vnučka? Někdy je pohyb malého dítěte v kuchyni celkem ošemetná, snad i nebezpečná věc. Nebude lepší pořídit malé kuchařce vlastní kuchyň? Dětská kuchyňka je bezpečné řešení!

Děti hrající si s dětskou kuchyňkou

kuchyňské vybaveníDětská kuchyňka snů

Pokud chcete potěšit dětské srdíčko pěkným dárkem, koukněte na internetové stránky společnosti Step Two. Tady najdete spousty hraček nejen pro malé slečny, ale také pro malé šikovné kutily. Dětské kuchyňky i dílny mají zaručené místo v každém dětském pokojíčku. Každá malá holka o své vlastní kuchyňce sní, jen si vzpoměňte na sebe, jak jste chtěla pomáhat mamince s vařením.

Moderní kuchyňka

Dětská kuchyňka STEP2 má pracovní desku v žulovém designu. Je vybavena dřezem, lednicí, pečící troubou a mikrovlnou troubou s dálkovým ovládáním. Dřez je dokonce opatřen kohoutkem. Kromě ovládání mikrovlnné trouby a trouby na pečení je tady také mobilní telefon. Holky se také mohou těšit na zvuky vaření, které dětská kuchyňka vydává.  Tak se vaření stává opravdovým a vaše malá kuchařka už nebude mít potřebu míchat se vám do vaší kuchyně. 

Chce to i další vybavenídětská kuchyňka

K dětské kuchyňce STEP2 dostanete také určité příslušenství. Jde o košík, dva hrnečky, dva hluboké a mělké talíře, pepřenku, slánku, dvě vidličky, dva nože, pánvičku a hrnec s pokličkou. Hrnec a pánvička vydávají stejně jako trouba zvuky typické pro opravdové vaření. Kuchyňku snadno dáte dohromady a součástí balení jsou také baterie. 

Radost můžete znásobit pořízením sady dětského nádobí, hrnců a k mání je také velké množství potravin. 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies