Hypnodieta – dieta s hypnózou

Novým trendem v oblasti hubnutí se stala takzvaná „hypnodieta“. Zajímá vás na jakém principu je tato dieta založena? Více informací o této novince se dozvíte právě v dnešním článku.

Poodhalené břicho

Nový dietní trend Hollywoodu? Hypnodieta!

Hypnodieta se k nám rozšířila jak jinak než z neslavnějšího města celebrit – Hollywoodu! Každá celebrita chce být in, což obnáší být nejen vždy dokonale nalíčená a oblečená, ale i štíhlá jako proutek. Zajímá vás, které slavné krásky hubnou tímto způsobem? Mezi takto hubnoucí celebrity patří například Sophie Dahl, Geri Halliwell či Lily Allen.

Co je hlavním cílem hypnodiety?

Zajímá vás, proč je vlastně tak „těžké“ zhubnout? Proč nezvládáme tento problém, jehož řešení je dieta a cvičení? Pro mnohé z nás jsou veškeré snahy o získání dokonalé postavy obrovskou bitvou, při které nad námi vyhrává naše vlastní vůle.

 

Ano, právě naše vůle nás může od touženého snu odvrátit na míle daleko a nebo naopak nám pomoci k vítězství. Hypnodieta pomáhá především k získání rozumných stravovacích návyků a získání kontroly nad svou váhou, bez jojo efektu.

 

Chce také, aby si každý uvědomil, že jeho cílem je více než zhubnout a dostat se na vytouženou váhu.

Na jakém principu hypnodieta funguje

Hypnodieta funguje na základě vsugerování určitých informací (tedy stravovacích návyků) do našeho podvědomí. Čím častěji si budeme tyto informace opakovat, tím rychleji se stanou pro nás běžnou (automatickou) součástí. Vyzkoušet dietu s pomocí hypnózy můžete v pohodě sami doma (je vhodné zakoupit si vhodnou publikaci zabývající se touto tématikou) a nebo za pomoci odborníka – tedy hypnotizéra.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies