Hubnutí s úsměvem

Toužíte zhubnout, ale nechce se vám počítat kalorie, potit se v posilovně a neustále si odříkávat své oblíbené lahůdky? Je prokázáno, že usilovné hubnutí vyvolává stres – víme, jak hubnout v pohodě a s úsměvem!

Břicho omotané metrem

Neustálé odříkávání, nucení se ke cvičení, to vše jsou důvody, proč u svého dietního úsilí nikdy dlouho nevydržíme. Dokud bude naše dieta spojena se stresem a nepříjemným přemáháním, bude se míjet účinku. Změňte k dietě přístup tak, aby vás bavila!

Pozitivní myšlení = účinná dieta

Přestaňte neustále myslet na to, že musíte zhubnout. Budete-li chtít za každou cenu vypadat jako ideál krásy, nehnete se z místa. Bohužel s jídlem roste chuť a proto i když dosáhnete svého a budete třeba o deset kilo lehčí, všimnete si dalších nedostatků a po jejich odstranění zase dalších a dalších. Hon za krásou je jako běhání psa, který se snaží chytit svůj vlastní ocas. Nemůžete dohonit to, co tady už dávno JE. Proto si uvědomte, že KRÁSNÁ UŽ JSTE.

Každá z nás je jedinečná – jen se zeptejte svých kamarádů, svého přítele. Dokud se nebudete mít ráda se vším všudy, budete se točit v bludném kruhu. A co pro to můžete udělat? Totéž, co děláte pro ty, které milujete. Stejně jako jim i sama sobě odpouštějte, chvalte se, hýčkejte. Investujte do kosmetiky a kadeřníka, kteří vaši krásu ještě více podtrhnou. Zdokonalujte se v tom, co vás baví – a vaše sebevědomí dostane ozdravnou injekci.

Hubněte pozvolna

Jakmile se začnete brát taková, jaká jste, můžete se pustit do hubnutí. Začněte pozvolna – bílé pečivo nahraďte celozrnným, sladké nápoje minerálkami bez bublinek nebo zeleným čajem. Vyhýbejte se tučnému masu, pochutnejte si raději na libovém. Občas si dopřejte nějakou tu sladkost, ale jen ve velmi malém množství.

Věnujte se pohybu, který vám dělá radost – nemusíte se mučit v posilovně, abyste měla postavu jako ze žuly. Stačí jen vyměnit sledování televize za dlouhé, romantické procházky s přítelem, výtah za schody a ve volném čase se můžete projet na kole, zaplavat si nebo si doma zatančit. Je ale třeba, abyste se věnovala pohybu každý den po dobu alespoň 30 minut. Jezte 5 až 6x denně v malých dávkách. Nedávejte si příliš velké cíle – optimální je zhubnout 2 až 3 kg za měsíc. Ale především - neztrácejte optimismus!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies