Hubnutí s bylinkami

Bylinky jsou nejen skvělými dochucovači pokrmů a přírodními léčitelkami, ale navíc podporují i hubnutí. Sáhněte častěji po bazalze či petrželi a váš sen o štíhlejší postavě bude blíže k naplnění.

Knackebrot obložený sýrem a zeleninou

Bazalka

urychluje trávení, odvodňuje a zbavuje tělo odpadních látek. Hodí se do omáček a k sýrům. Bazalka navíc také uvolňuje nervy a zlepšuje náladu.

Estragon

urychluje metabolismus svými močopudnými látkami. Můžete jej použít do salátů, zeleninových, rybích i drůbežích pokrmů. Odvar z estragonu pomágá při mentruačních potížích.

Oregáno

ryhle vyvolává pocit sytosti a urychluje látkovou výměnu. Hodí se do salátů, na pizzu a většiny italských pokrmů. Odvar z oregána uvolňuje ucpaný nos, je výborný při nachlazení i poruchách spánku.

Pažitka

podporuje trávení a spalování kalorií a navíc je výborná proti jarní únavě! Posypte si čerstvě nakrájenou pažitkou sýrem namazaný chléb a uvidíte, že jídlo s bylinkami nemusí být nuda.

Pelyňek

zahání chuť na sladké, tudíž s ním bude hubnutí mnohem lehčí. Malou dávkou pelyňkových lístků můžete dochutit polévky, bylinkové oleje nebo octy. Pelyňkový nálev je účinný na unavené nohy.

Petržel

je výborným spalovačem tuku. Ochutit se jím dá téměř vše: polévky, maso, brambory.. Vatové tamponky namočené v petrželovém odvaru uleví vašim unaveným očím.

Řeřicha

urychluje spalování tuků, neboť navozuje pocit sytosti a brzdí hlad. Lístečky řeřichy se skvěle hodí do salátů, pomazánek, tvarohu, rybích a vaječných pokrmů. Tvarohová maska s řeřichou navíc zjemní vaši pleť.

Šalvěj

tlumí záchvaty žravosti a urychluje látkovou výměnu. Neuškodí v polévkách, pokrmech z těstovin nebo z masa.

Bylinky v zeštíhlující minerální kúře Hollywood Mineral Fit Slim®

Mezi bylinky pozitivně ovlivňující hubnutí patří také lípa, čekanka, bez, máta, lékořice nebo chaluha. Všechny tyto (a ještě mnoho dalších) bylinky obsahuje minerální kúra Hollywood Mineral Fit Slim. Silný účinek na odbourávání tuku byl zaznamenán také v semenech grapefruitu, proto tato kúra obsahuje i extrakt z grepových semen.

Hubnutí s Hollywood Mineral Fit Slim® pomáhá zajistit

  • Zdravé hubnutí do 5 kg měsíčně
  • Snížení pocitu hladu
  • Komplex důležitých látek podporujících hubnutí
  • Možnost dlouhodobého užívání

CHARAKTERISTIKA Hollywood Mineral Fit Slim®

Tekutý koncentrát z látek přírodního původu, rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje metabolismus při detoxikaci a při hubnutí. Má charakteristicky slanou chuť a vůni moře, která je způsobená minerály s naprostou absencí cukru nebo umělých sladidel. Hollywood Mineral Fit Slim®, je určen pro osoby s nadváhou a s potřebou očisty organizmu. Hollywood Mineral Fit Slim® je velmi dobře snášen a je vhodný i pro diabetiky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies