Hubnutí – nová, revoluční metoda!

Problém obezity je spojen nejen s estetickými, ale především také se zdravotními problémy. Obézním lidem ale nyní svitla naděje: nová revoluční metoda hubnutí, tzv. BIB systém.

Odraz oblohy ve věštecké kouli

BIB systém - silikonový balónek v žaludku

BIB systém je nová, účinná metoda k léčbě obezity. Lékař vám do žaludku zavede měkký silikonový balonek, díky kterému budete mít permanentní pocit sytosti a menší potřebu jíst. Balonek vám může takto pomáhat zhubnout po dobu šesti měsíců. Pak se musí odstranit.

BIB systém a jeho účinky

Váhové úbytky se pohybují v rozmezí 20 – 30 kg za 6 měsíců.

Zavedení balónku

Po vstupním vyšetření jícnu a žaludku vám lékař pomocí endoskopu zavede vypuštěný balonek přes ústa a jícen do žaludku. Teprve po umístění do žaludku se naplní fyziologickým roztokem (500 - 800 ml). Balonek v něm bude plavat a nehrozí, že by se postoupil do střev. Zavedení trvá maximálně 30 minut. Výkon se provádí ambulantně (bez hospitalizace) v lehkém uspání. Po zákroku vás lékař bude chvíli sledovat, pak vás pustí domů.

Odstranění balónku

Balonek se odstraní zavedením endoskopu přes ústa do žaludku. Pomocí endoskopu se balónek propíchne a tekutina odsaje. Vyprázdněný balónek se vyjme opět přes ústa.

BIB systém a nežádoucí účinky

Bezprostředně po zavedení balonku do žaludku budete možná trpět nevolností a pocitem na zvracení. Po několika dnech však tyto negativní účinky samy odezní.

BIB systém a rizika

Objevit se mohou vřídky nebo rozmnožení bakterií, ve vyjímečných případech může dojít k samovolnému vyprázdnění balónku. Protože je naplněn modrou tekutinou, rozpoznáte jeho prasknutí tak, že se vaše moč zabarví do modra. Pak je nutno balónek okamžitě odstranit. K prasknutí balonku nedojde, pokud se pacient nechová rizikově (např. si nechá balonek odstranit po delší době než po 6 měsících).

BIB systém - pro koho není určen

BIB systém nesmí být zaveden lidem nad 60 let, pacientům, kteří prodělali mozkovou příhodu nebo nádorové onemocnění a lidem trpícím srdečním onemocněním. BIB systém není určen ani těm, kteří chtějí zhubnout, ale netrpí obezitou. Pokud mezi tyto lidi patříte, vyzkoušejte jinou metodu, která bude šetrná k vašemu zdravotnímu stavu. Vynikající je např. čistě přírodní minerální kúra Hollywood Mineral Fit Slim, která detoxikuje a zeštíhluje zároveň.

BIB systém a cena

Cena za zavedení BIB systému se pohybuje kolem 30 000 Kč.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies