Hubnutí bez diety

Neustále si při pohledu do zrcadla říkáte, že potřebujete zeštíhlit pas, něco málo ubrat v bocích a zpevnit prsa? Pak se konečně odhodlejte ke změně. A nemusí to být nutně dieta. Což takhle vyzkoušet zdravou a chutnou japonskou kuchyni?

Rozložené kousky sushi

Japonská kuchyně - hubnutí bez odříkání

Základem japonské kuchyně je rychlá a co možná nejšetrnější příprava jídel s malým množstvím tuku, bez ostrého koření a s velkým množstvím zeleniny a ryb. Japonská kuchyně je lahodné chuti a dobře stravitelná a hodí se proto pro různé diety i jako strava v období rekonvalescence. A co víc, tato kuchyně je málo kalorická, takže vyhovuje i těm, kteří trpí nadváhou.

Na co nesmíte při „japonském hubnutí” zapomínat

Omega-3 mastné kyseliny

Chcete-li zhubnout po Japonsku, měl by se váš jídelníček skládat hlavně z rýže, sóji, rýžových nudlí, ryb, zeleniny a ovoce, které jsou bohaté na omega-3 mastné kyseliny.

Vařte zdravě

Další důležitým bodem je vařit zdravě. Jídlo byste měli připravovat v páře, smažit bez tuku anebo jen s opravdu malým množstvím oleje.

Rýže, rýže a zase rýže

Rýže je v japonském jídelníčku asi nejdůležitější – je nedílnou součástí stravování již od prvního ranního jídla. Když si ji dopřejete plnou hrst, dlouho hlad nepocítíte.

Hodně žvýkejte

Jezte malé porce na malých talířích. Určitě byste měli jíst pomalu a hodně žvýkat. Nepřejídejte se a jezte do polosyta.

Snídaně je základ

V žádném případě nezapomínejte na snídani. Japonky jedí nejvíce po ránu a velmi dobře vědí, co dělají. K pořádné japonské snídani, která vás nastartuje, si dopřejte šálek zeleného čaje.

Hýbejte se

V Japonsku se hodně chodí a jezdí na kole. Za jeden den byste měli ujít minimálně devět tisíc kroků, což je asi 7 kilometrů.

Dezerty jsou povoleny

Co se vám na tomto hubnutí bude líbit je to, že nemusíte vynechávat dezerty. Jen místo kalorického dortu zvolte spíše zmrzlinu

Hubnutí japonským způsobem funguje! A bez diet!

Nevypadá to jako dieta, tak to ani tak neberte. Jedná se spíš jen o zdravý životní styl. Jednoduše si nic nezakazujte, jen se kroťte. Jednou za čas si klidně dopřejte i čokoládu. A věřte nebo ne, toto hubnutí po japonsku funguje. Vždyť jen necelé tři procenta japonské populace trpí obezitou.

Hubnutí s minerální kúrou

Pokud odmítáte držet diety a chcete přitom zhubnout, užívejte látky, které přispívají ke spalování tuku. Účinné jsou také zeštíhlující minerální kúry s detoxikačními účinky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies