Horoskopy z Egypta

Beran, Býk, Blíženec.. Znamení, která všichni známe. Ale co vám říkají Amon, Mut nebo Isis? Podle egyptské mytologie určují tito bohové naše vlastnosti stejně jako hvězdy v horoskopech klasických.
Egyptská kresba

Amon - Ra (30.leden - 1.březen)

Lidé tohoto znamení jsou originální, nezávislí. Mají geniální myšlenky a dokáží změnit mnohé v budoucnosti lidstva. Je mezi nimi mnoho vědců a badatelů. Jsou idealisté, dokáží se nadchnout a zuby nechty jít za svým cílem. V práci pro ně hlavní nejsou peníze, ale seberealizace. Pokud dělají něco, co je nebaví, dokáží znechutit i své okolí.

Mut (2.březen - 3.duben)

Bohyně Mut je patronkou lidí, kterým je činěno příkoří a pode toho vypadají vlastnosti lidí narozených v tomto znamení. Jsou bojovní, intuitivní a spravedliví. Mají charisma, kterému opačné pohlaví těžko odolává. V lásce však štěstí většinou nemají. Jsou organizačně zdatní a praktičtí. Mezi jejich záporné vlastnosti patří netrpělivost až podrážděnost. Dokáží být velmi ironičtí, pokud je hned nepochopíte nebo nejste v něčem tak dobří jako oni.

Isis (4.duben - 6.květen)

Isis, nejslavnější egyptská bohyně, je pokládána za dárkyni a ochránkyni života. Lidé narozeni v jejím znamení jsou harmoničtí, stmelují celou rodinu a pomáhají slabším. Jsou skvělými rodiči a dokáží se přizpůsobit změnám. Své vlastní intuici věří natolik, že si nenechají poradit od druhých. Jsou velmi klidní, trpěliví a mají smysl pro umění.

Horus (7.květen - 8.červen)

Lidé tohoto znamení touží především po seberealizaci. Jsou vynalézaví, obratní a mají vynikající paměť. Jsou skvělými řečníky a kvůli své upovídanosti často nedokáží udržet tajemství. Jsou sice pracovití, ale jejich roztržitost a netrpělivost jim brání dojít kýžených výsledků. Na druhé straně jsou velmi vynalézaví, v lásce především. Jejich silnou zbraní je umění flirtovat.

Geb (9.červen - 12.červenec)

Toto znamení symbolizuje plodnost a mateřství a nese v sobě spoustu ženských prvků. Lidé narození v Gebu jsou romantičtí a nenapravitelní snílci, ale protože vnímají i velmi odlišnou realitu, tíhnou k pesimismu a depresím. Chybí jim sebedůvěra. Jsou při tom velmi empatičtí, spolehliví, skromní a pečliví. Trpí neustálým strachem ze ztráty partnera, ale mají-li ve vtahu alespoň trochu jistoty, stávají se ideálními partnery.

Sechmet (13.červenec - 14.srpen)

Toto velmi sebevědomé znamení má dostatek pevné vůle, aby dosáhlo svých cílů. Má vynikající instinkt a charisma, na které se lepí opačné pohlaví. V lásce však není jednoduchým partnerem, vyžaduje naprostou volnost a stejně rychle jako se zamiluje se také odmiluje. Manželství se Sechmetem je velmi divoké. V práci je ovšem tento tvor nenahraditelný.

Toth (15.srpen - 16.září)

Tito lidé jsou velmi pečliví a přesní a nesnášejí chaos a nepořádek. Bývají náladoví, podezřívaví až nedůvěřiví. Na své okolí působí tajemně a kdykoliv jsou ochotni druhým pomoci. Špatně snášejí fyzickou i psychickou námahu. Jsou věrnými a milujícími partnery, ale bojí se vyjadřovat své city.

Seth (17.září - 20.října)

Nositelé tohoto znamení jsou po celý život sužování otázkou správné volby. Neustále se bojí, že se rozhodnou špatně a podléhají úzkosti. Nesnášejí nátlak a nespravedlnost, za kterou dokáží bojovat. Jsou velmi diplomatičtí a vždy dokáží najít kompromis. Pro jejich duševní růst je velmi důležitá oddanost a pochopení partnera.

Osiris (21.říjen - 25.listopad)

Tito lidé jsou velmi inteligentní, aktivní a zvídaví. Nemají rádi tajemství, chtějí vědět vše. Touží po dokonalosti a vyžadují dokonalost i od druhých. Chyby neodpouštějí. Dokáží skvěle maskovat své city, takže někdy nevíte, na čem jste. Přesto jsou tito lidé skvělými kamarády a společníky a málokdy ve svém životě strádají.

Anubis (26.listopad - 28 prosinec)

Nositelé tohoto znamení milují riziko a dobrodružství. Touha po nebezpečí je často vhání do propasti, ze které nevyjdou bez šrámů. Na druhé straně přesně vědí, čeho chtějí v životě dosáhnout, a také toho dosáhnou. Někdy jsou sobečtí, neboť dělají co se jim zrovna líbí a vyžadují, aby se mu ostatní přizpůsobovali. V lásce jsou ovšem věrní a do vztahu vnáší vítr, díky němuž se nudit nikdy nebudete.

Hathor (29.prosinec - 29.leden)

Hathor je velmi moudré znamení. Nezajímá se o povrchní krásu, ale o skutečné hodnoty života. Okolí jej však často považuje za podivína, a proto nezřídka zůstává osamocený. Má vlastní řád, kterým by se měl svět řídit, ale on sám se měnit nechce. Ohrnuje nos nad druhými názory a přitom právě ony mu mohou pomoci na cestě k duševní dokonalosti. Najde-li partnera, který ho bude chápat, je ve vztahu velmi oddaný a milující.

Další zajímavé články

Objímání stromů
Věštění z kávové sedliny
Astrologie a její historie
Deja vu - kde jsem tohleto už viděl?
666 - číslo bestie
Feng Shuei - byt na jedničku
Psychowalkman - AVS přístroj
Astrální cestování
Judaismus - co je košer, židovské svátky
Sny si vyložíte i sami
Jak se tvoří nebe
Horoskop 2006 - pod vlivem luny
Léčivé kameny
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies