Holiday on ice 2006

Kombinaci vynikajícího bruslení a akrobatických kousků v podání světově známých krasobruslařů můžete v následujících dnech shlédnout na vlastní oči. Jedinečný exhibiční soubor Holiday On Ice totiž dorazil do České republiky!
Ledová krajina
Holiday on ice je speciální krasobruslařská exhibice věnovaná 60. výročí světoznámého krasobruslařského souboru.
Neobvyklá show vás přenese do různých míst a časů
, od středověku po současnost, z vesmíru až do hloubek širého oceánu. Součástí vystoupení jsou také akrobatické kousky vysoko nad ledovou plochou. Zazní zde kromě klasické hudby i skladby od interpretů jako je Coolio, Shakira, Pink Floyd, Michael Jackson nebo Sting. Hvězdami představení budou světoznámí krasobruslaři jako např. Oxana & Alexandra Denisov, Sergey Karelin nebo Alexei Fedoseev.

Holiday on ice v České republice

5. 5 - 7. 5. 2006: Ostrava, ČEZ Aréna
12. 5. - 14. 5. 2006: Brno, hala Rondo
19. 5. - 21. 5. 2006 : Praha, Sazka Aréna

Holiday On Ice - cena vstupenky

Ceny vstupenek se pohybují od 350Kč do 1100Kč. Vstupenky můžete zakoupit v síti Ticketpro - www.ticketpro.cz. Děti do 12 let věku a skupina 10 a více osob mají nárok na 25% slevu vstupenky.

Historie Holiday on ice

Holiday on ice vznikla 25. prosince 1943 v Toledu, v americkém státu Ohio. Slává přicházela velmi pozvolna, ale v roce 1950 už se Holiday on Ice představila i v mnoha evropských státech. Holiday on ice ukázala na ledě i muzikály Broadway a Hollywood. Jakmile se do souboru dostala i světoznámá krasobruslařka Sonju Henie z Norska, úspěch se zmnohonásobil. Postupně do souboru přicházely další krasobruslařské hvězdy, do souboru dokonce jednu dobu patřili i sourozenci Eva a Pavel Romanovi. Představení začala putovat i po státech Afriky a Asie. Lidé mohli dvouhodinové představení sledovat i přes televizní obrazovky. V 70. a 80. letech exhibice sklízela slávu po celém světe. Zbožňovali ji dokonce i osobnosti jako byl Elvis Presley nebo Princezna Diana.

Holiday on ice dnes

Holiday on ice dnes ve svých vystoupeních spojuje prvky divadla, tance, opery, popu, muzikálu, magičnosti, akrobacie a speciálních efektů. To vše je zkombinované efektním způsobem. Holiday on ice představuje světovou špičku zábavního průmyslu na ledě. Každé rok vidí jejich představení asi 5 miliónů lidí. V každé show se vystřídá 70 krasobruslařů a 750 kostýmů, a společně ročně navštíví 120 míst, kde odehrají asi 1 700 představení.
Letos oslavuje ledová revue Holiday on ice už svoje 60. narozeniny. Tuto show na ledě vidělo během její historie více než 300 miliónů lidí. Od skromných začátků se její představení dostala do všech koutů světa, někdy se najednou hraje až šest různých představení na pěti kontinentech.


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies