Hledáte partnera? Zkuste seznamku!

Jste stále sama a nemůžete ve svém okolí najít vhodného partnera? Možná na vás čeká štěstí v seznamce, kde se to single muži jen hemží.

Muž se ženou sedící u stolu

Předsudky hoďte za hlavu

Předsudky jsou zpravidla tou největší překážkou, která stojí za neschopností najít si partnera pro život. Seznamování totiž nemusí nutně probíhat tak, jak jsme byli zvyklí, kdesi v baru či při jakémsi rande naslepo, které nám dohodili společní známí. Seznamování se posunulo minimálně o level výš a vybírat nemusíte z pouhé desítky potencionálních partnerů, ale rovnou z několika tisícovek mužů, případně žen. Tomu se říká opravdu bohatý výběr!

Bezpečné seznámení

Virtuální randění je v posledních letech velice populární a dvojice se tak může poznávat v bezpečí domova. Je to výhoda zejména pro ženy, jakožto slabší pohlaví, přesto řada z nich upřednostňuje klasický kontakt. Setkat se tváří v tvář ale může být prospěšné pro oba, většinou se zde odhalí skutečná povaha toho druhého, což je u psaného projevu nemožné.

Single nebo zadaný?

Možná se trápíte otázkou, zda je váš vyvolený skutečně sám nebo jen hledá milenku a za „single“ se jen vydává. Záměrné klamání je celkem častou praktikou ženatých mužů, vědí totiž, že jako ženatí neuspějí. Narazit ale žena může i kdekoli mimo seznamku a místo muže bez závazků založí vztah s ženáčem, který má dvě děti.

Zdvořilostní konverzace

Tato část při seznamování přes seznamku odpadá. Pokud se vám totiž ozve někdo, kdo vám prostě nesedí nebo je vám nesympatický z nějakého důvodu, jednoduše se mu neozvete. Nemusíte si s ním povídat a nemusíte se loučit a vymýšlet způsob, jak dotyčného odmítnout. Anonymita je v tomto případě absolutně bezkonkurenční.

Setkání

Společné setkání byste neměli zbytečně oddalovat, pokud si nechcete nechat prostor pro postupné bezkontaktní seznamování. Je v pořádku, když si nejdříve o svém vyvoleném něco zjistíte, nicméně několikatýdenní čekání by ho mohlo odradit. Proto nečekejte, ale ani nespěchejte, schůzku domluvte na pěkném místě a hlavně si neplánujte nic jiného. Věta – ještě musí někam jít, by mohla znamenat – nezajímáš mě, ačkoli by to mohlo být naopak.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies