Funkey Hula – zpevněte boky a bříško doma

Funkey Hula, to není jen obyčejná obruč. Díky masážním kolečkům a odstředivé síle, která vzniká použitím vodní nádržky, je jedinečným způsobem, jak se zbavit tuku a posílit ty nejproblémovější partie – boky a bříško.

Žena v zeleném kruhu

Co je to a jak vypadá Funkey Hula

Funkey Hula je cvičební nástroj ve tvaru plastové obruče. Pojmenován je podle tradičního hawaiského tance Hula, při kterém se kroutí boky. V poslední době si získal obrovskou popularitu v západní Evropě a v Japonsku, kde je dokonce součástí cvičebních pomůcek ve fitness centrech.

Jak působí Funkey Hula

Klasickou kulatou obruč už zná většina z nás – oblíbily si ji hlavně děti, které soutěží o to, kdo dokáže kroutit boky – aniž by mu obruč z pasu spadla - co nejdéle. Funkey Hula je ale inovační – je doplněna o masážní kolečka a vodní nádržku, která při cvičení vytvoří odstředivou sílu a ještě více tak pomáhá odstraňovat tuk z bříška a boků. Masážní kolečka se starají o prokrvení tkáně a zároveň působí akupresurně.

 

Cvičební pomůcka Funkey Hula dále pomáhá zlepšovat cirkulaci krve, masírováním střev pomáhá odstraňovat střevní potíže (uvolňuje zácpu), redukuje bolest v kříži, uvolňuje svaly celého těla celkově posiluje kondici. Údajně také napomáhá potlačení inkontinece a zlepšuje potenci.

Funkey cvičení a posilování pro všechny

Pomůcka je velmi skladná, snadno rozložitelná i složitelná a její váhu si určujete podle vašich fyzických sil sami – nádržku můžete naplnit 1,2 až 3 kg vody, rýže nebo písku. Navíc, masážní kolečka lze z pomůcky vyjmout a použít pro masírování kterékoliv části těla.

Jak se cvičí s Funkey Hula?

Pomůcku si přitiskněte k zádům a jakmile ji pustíte, začněte rotovat tělem zleva doprava či naopak. Funkey Hula vám bude zpočátku padat, chce to ale jen cvik. Někomu se daří obruč udržet pohybem zepředu dozadu.

Velikost závaží si určujete sami

Zpočátku si naložte minimum – tedy 1,2 kg váhy a posilujte kroužením boků s Funkey Hula tak dlouho, jak vydržíte – nejvíce však 10 min. každý druhý den. Postupně můžete objem nádržky i dobu cvičení prodlužovat. Vždy si ale ponechejte alespoň jeden den na odpočinek. 

Hledáte netradiční vánoční nebo narozeninové dárky? Vsaďte na Funkey Hula

S Funkey Hula může cvičit kdokoliv bez ohledu na věk a pohlaví a je vhodné především pro ty, kteří se snaží zhubnout a zpevnit postavu, ale raději cvičí doma. Funkey Hula potěší jako netradiční narozeninový nebo i vánoční dárek.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies