Francouzská manikúra - jak na ni?

Ruce i nehty o nás řeknou hodně. A co teprve taková francouzská manikúra. Je krásná, nehty vypadají přirozeně a upraveně. A co se týče náročnosti, stačí jen trocha cviku …
Otevřený lak na nehty

Francouzská manikúra – příprava

Aby francouzská manikúra vypadala bezchybně, musí být vaše nehty důkladně připraveny. V první řadě musíte odstranit starý nános laku a nehty odmočit ve vlažné vodě. Potom nehty ošetřete přípravkem určeným na odstranění kůžičky okolo nehtu. Jakmile je kůže změklá, použijte speciální dřívko a odstraňte ji.

Francouzská manikúra – posílení nehtů

Pro posílení nehtů použijte zpevňovač a to především na měkké nehty, které potřebují dodat novou sílu. Zpevňovač nejenže vaše nehty posílí, ale zlepší jejich strukturu a ochrání je před zbarvením při použití laku.

Francouzská manikúra – lakování bílých špiček

Nalepte si na nehty speciální šablony, jenž jsou obsaženy v sadách pro francouzskou manikúru, pomocí kterých oddělíte špičky vašich nehtů od jejich zbytku. Bílým lakem pak nalakujte přesné linie jejich konců.

Francouzská manikúra – lakování zbytku nehtu

Jakmile vám bílé špičky zaschnou, opatrně odstraňte šablonu a pokračujte v lakování zbytku nehtů. Můžete si vybrat ze dvou barevných laků a to buď jemně růžový nebo tmavší smetanový. Když vrstva s barevným lakem zaschne, použijte bezbarvý ochranný lak, který dodá nehtům lesk a prodlouží trvanlivost laku.

Další články o kosmetice, úpravě nehtů i líčení najdete v rubrice.




Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies