Energetická podstata našeho těla

Všechny procesy látkové výměny v těle jsou regulovány přes nadřazený systém elektro-magnetických frekvenčních vzorů. Tělo je zdravé, pokud všechny tyto kontrolní a regulační mechanismy dokonale spolupracují.

Schéma biorezonance

Rušivé vibrace, např. původců nemocí (viry, bakterie, plísně, paraziti), jakož i alergenů, toxinů a traumat, elektromagnetický systém těla značně zatěžují a vedou k onemocnění. Není‑li tělo již schopno tyto zátěže odstranit, existuje zde možnost organismus podpořit pomocí biorezonenční terapie. Fyziologické frekvenční vzory jsou tak posíleny a patologické vzory zároveň oslabeny nebo neutralizovány. Díky tomu dochází k aktivaci vlastních regulačních sil těla pacienta, stimulaci imunitního systému a vylučování toxinů.

pěst mačkající krabičku cigaret

Každému pacientovi, který se rozhodne léčit pomocí biorezonanční metody, je stanovena individuální terapie v závislosti na vytestovaných zátěžích a okamžitém stavu. Cílem je zjištění příčiny nemoci a její odstranění. Za použití testovacích programů je testován každý terapeutický krok individuálně. Zejména u chronických pacientů a pacientů s autoimunitním onemocněním je třeba postupovat obezřetně a pomalu.

Vzhledem k tomu, že se jedná o autoregulační metodu, může u chronických dlouhodobě trvajících stavů dojít k přechodné reakci – zhoršení, tzv. Herxhaimerova reakce, při němž se mohou objevit příznaky dřívějšího akutního stavu. Tento jev je příznakem pozitivní regenerační reakce, která informuje o tom, že dochází k uzdravování.

 

Biofyzikální terapie s přístrojem BICOM představuje:

• základní terapii

• odstranění terapeutických blokád, (jizvy, srůsty, spazmy)

• následnou terapii se vztahem k oslabeným orgánům a energeticky podhodnoceným nebo   

  zablokovaným meridiánům

• stabilizaci a posílení vylučovacích orgánů

• eliminaci zátěží

• terapie alergií

•  vylučování toxinů

• terapeutické programy dle individuálních obtíží pacienta

Máte zdravotní problémy, s kterými si nevíte rady a chtěli byste vědět, zda vám může tato metoda léčby také pomoct? Neváhejte a navštivte naši poradnu, v níž můžete váš stav konzultovat s profesionální terapeutkou biorezonanční metody BICOM.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies