Elektronická cigareta

Chcete přestat kouřit, ale nedaří se to? Možná taky chcete ušetřit nějaké peníze za krabičky cigaret. S oběma problémy vám může pomoci elektronická cigareta. Už jste o jejím pořízení přemýšleli? Není to špatná věc. 

Elektronická cigareta

barevné varianty e-cigaretStále známější a oblíbenější

Je to tak, používání elektronické cigarety se těší stále větší oblibě, asi hlavně proto, že jde o zdravější alternativu kouření. Zapomeňte na oxid uhelnatý, dehet a další 4000 karcinogenních látek, které klasická hořící cigareta produkuje. 

S elektronickou cigaretou se samozřejmě také zbavíte nepříjemného cigaretového dechu a ani vaše oblečení nebude cítit kouřem. Už nebude potřebovat ani popelník na cigaretové nedopalky, zapalovače a zápalky. 

Elektronická cigareta nehoří

Smradlavý popelník bude minulostí. S klidným svědomím budete moci doma uvítat nekuřácké návštěvy, kterým dým z cigaret určitě vždycky vadil. Možná proto k vám nechodili tak často na návštěvu. Už se nebudete muset stydět podat jim ruku, na které se podepsaly tabákové skvrny a pach. I vy se budete s elektronickou cigaretou cítit mnohem příjemněji.

Uspokojí každého kuřákanaplňování e-cigarety

Elektronická cigareta uspokojí i toho nejnáročnějšího a nejnáruživějšího kuřáka. Můžete si vybrat a používat cigaretu s nikotinovou, ale také beznikotinovou náplní.  Je docelá velká pravděpodobnost, že s elektronickou cigaretou se postupně odnaučíte kouřit úplně a navždy.

Pokud přejdete od klasických cigaret k cigaretě elektronické, už po krátké době si všimnete změn. Půjde o krásu i o zdraví. Vaše pleť bude vypadat mnohem lépe a vaše plíce konečně začnou pracovat na plné obrátky. Budete cítit příval energie. Ta změna určitě stojí alespoň za zkoušku. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies