Dovolená u vody - severní Čechy

Kam vyrazit za vodním osvěžením v severních Čechách? Oblast Severních Čech je bohatá na vodní nádrže a jezera. Nechte se inspirovat několika tipy, kde osvěžit horké tělo.
Hladina jezera v pozadí se stromy a keři

Dovolená u vody – Máchovo jezero

Máchovo jezero se nachází u města Doksy v okrese Česká Lípa. V současnosti má vodní plocha rozlohu přes 280 hektarů. Pláže Máchova jezera využívá v letních měsících tisíce rekreantů. Zájmu se těší také projížďky výletními loděmi, velký tobogán, bungee jumping z výšky až 50 metrů a další atrakce. Toto nejznámější středisko vodních sportů v severních Čechách je vyhledávané také i pro své čisté ovzduší.

Dovolená u vody – vodní nádrž Harcov

Koupací oblast leží prakticky v centru města Liberec, v turisticky atraktivní oblasti Jizerských hor. Návštěvníkům je k dispozici travnatá rekreační plocha a hřiště pro plážový volejbal.

Dovolená u vody – Kamencové jezero

Kamencové jezero patří plošně k největším jezerům v ČR. Plocha jezera je 15,95 hektarů a celková rozloha areálu je 30,86 ha. Nachází se v blízkosti Chomutova. Najdeme tu upravené pláže, vodní lyžařský vlek a oddělenou nudistickou pláž.

Dovolená u vody – jezero Barbora

Jezero Barbora leží v blízkosti měst Teplic a Duchcov. Nachází se zde písečná pláž a rozsáhlý přírodní areál s golfovým hřištěm, potápěčskou základnou, jachtingem, půjčovnou loděk a dalšími službami.

Dovolená u vody – koupaliště a kemp Hamr na Jezeře

Areál koupaliště Hamr na Jezeře se nachází 24 km od Liberce v překrásné přírodní lokalitě obklopené borovými lesy a pískovcovými útvary s dominantou hradu Děvína. Je tu možnost vodního lyžování a dalších vodních aktivit.

Další zajímavé články

Dovolená u vody - jižní Morava
Dovolená u vody - severní Morava
Dovolená u vody - střední Čechy
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies