Dovolená s německou CK

Je konec února a tedy nejvyšší čas na naplánování a nákup letní dovolené. Toužíte po pěkné dovolené, která vás nevyjde draho, a budete moci letět letadlem? Zájezdy německých cestovních kanceláří tyto podmínky splňují a nejen to! Budete moci odletět přímo z Prahy, většina německých cestovek totiž tuto možnost nabízí. Takový zájezd na míru není vůbec k zahození.

Loď plující po moři

 

písečná plážZájezdy z německého trhu

Možná se vám zdají zájezdy českých cestovek omezené nebo příliš drahé, v tom případě jsou pro vás německé cestovní kanceláře ideální variantou. Domácí touroperátor RUDOLF REISEN nabízí českým klientům obrovské množství zájezdů z německého trhu a to včetně last minute zájezdů. Dovolenou vám ušijí přímo na míru. Těšte se na mnohem levnější a luxusnější dovolenou než byste pořídili u jakékoli české cestovky.

Proč jsou zájezdy tak levné?

Lámete si hlavu nad tím, proč u nás exotická dovolená přijde na spoustu peněz a v Německu to mají levnější? Je to jednoduché. Německé cestovní kanceláře běžně objednávají celá letadla a rezervují celé hotely s luxusními službami, tím pádem je cena nižší. Do exotických destinací jako je Thajsko, Malajsie, Srí Lanka, Maledivy a další, které naleznete na webu RUDOLF REISEN, odlétá z Německa daleko více turistů než z menších zemí jako je například Česká republika nebo Slovensko. O Němcích je také všeobecně známo, že si potrpí na určitý luxus, bez kterého si dovolenou neumějí představit.

Na dovolenou do exotikydívka na pláži

Chorvatsko, Itálie, Španělsko, Řecko. Už tyhle země znáte jako svoje boty? Nechcete zkusit exotickou dovolenou s odletem z Prahy? Poletíte se společností Emirates, a to především do krásných destinací v Asii.

Někdo může za exotickou dovolenou považovat také plavbu lodí. Okružní plavbu lodí po západním či jižním Karibiku, po Perském Zálivu nebo se vydejte na Dálný Východ. Plavba lodí zahrnuje v ceně také letenku, plnou penzi včetně zábavného programu na lodi, návštěvu fitness centra, sauny, vířivky, páry, přístavní poplatky a daně, palivový příplatek a pojištění proti úpadku. Na takovou dovolenou nejde nikdy zapomenout.

Levné letenky

Přes Rudolf Reisen koupíte letenky do celého světa. Nabízí nejvýhodnější letenky na trhu do Afriky, Asie či do Karibiku. Nákup se tedy rozhodně vyplatí.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies