Diety mužských celebrit

Také muži se snaží udržet si váhu, zejména pak pohybují-li se ve vodách show businessu. Čtěte, jakou dietu drží Petr Novotný, Petr Rychlý nebo Štefan Margita a kdo z nich je ve svém úsilí úspěšný.

Moderátor Petr Novotný

Petr Novotný v televizním pořadu Jste to, co jíte

Vynikající kuchař a vyhlášený gurmán, to je vražedná kombinace vyjadřující postoj známého baviče Petra Novotného k jídlu. Se svou váhou bojuje už pěkných pár let. Jediný krok, kterým opravdu dosáhl snížení váhy, bylo v roce 2006 přihlášení se do soutěže Jste to, co jíte. Tři měsíce se nechal drezírovat slavnou dietoložkou Kateřinou Cajthamlovou, dřel ve fitness centru pod dohledem trenéra Víta Chaloupky a úspěch se opravdu dostavil – deset kilo bylo dole. Jeho syn Pavel Novotný, který se pokoušel zhubnout také, už ale takové úspěchy neslavil. To něco málo, co shodil, velmi rychle zase nabral.

Petr Novotný vážil po účasti v pořadu Jste to, co jíte, 125 kilogramů. Jaká je jeho váha v současnosti, se neví, ale při pohledu na něj je znát, že se mistr humoru opravdu drží.

Petr Rychlý alias zázračný přípravek na hubnutí

Možná si ještě vzpomenete na reklamu v novinách a časopisech na "unikátní" přípravek na hubnutí, propagovaný jedním z dalších našich vynikajících moderátorů a bavičů – Petrem Rychlým. Reklama uváděla, že při užívání přípravku Carnidix Sucrettes můžete jíst, co chcete a přesto zhubnete. Petr Rychlý údajně díky Carnidixu zhubnul za 5 týdnů 15 kilogramů! Inzerát navíc sliboval, že s přípravkem shodíte kilogram tuku za pouhé dva dny, což je podle dietologů naprosto nemožné. S pomocí pohybu a diety můžete zhubnout kilogram tuku za týden, ne za 48 hodin. Ostatní je na úkor vody a svalové hmoty.

Jen tak mimochodem, podstatně menším písmem, bylo v článku uvedeno, že užívání musíte denně podpořit alespoň půlhodinovou procházku a omezením kalorických jídel. Petr Rychlý tvrdil, že mu přípravek opravdu pomohl, jak se ale později ukázalo, užívání tablet podpořil extrémně vysokým pracovním tempem – je tedy jasné, co ve skutečnosti způsobilo snížení váhy. Takovou dietu, kdy si doslova zahráváte se svým zdravím, rozhodně nemůžeme doporučit!

Dieta Štefana Margity

Také operní zpěvák Štefan Margita se musí hlídat. Pokud je třeba, nasadí dvoutýdenní dietu, kdy snídá kávu a tmavé pečivo nebo strouhanou mrkev s citrónovou šťávou a kapkou olivového oleje. Na oběd si dává špenát, steak, kuře nebo dušenou rybu. Přílohu oběda vždy tvoří zelenina nebo zeleninový salát. Večer přichází na řadu dietní šunka nebo jogurt s ovocem. Množství uvedených potravin je na vás, důležité je omezit sůl, koření a alkohol. Hodně pijte, zejména čistou neperlivou vodu a bylinné nebo zelené čaje. Tato dieta je rychlá, ale krátkodobá. Po jejím ukončení si váhu udržíte pohybem a omezením tuku a cukru.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies