Dietní triky slavných celebrit

V dnešním článku jsme se zaměřili na dietní triky celebrit. Víte, jak si svou dokonalou postavu udržuje Madonna, Kate Hudson, Claudia Schiffer a nebo například Jennifer Aniston?

Velké zralé jahody

Madonna dodržuje zásady makrobiotické stravy a pravidelně cvičí jógu

Madonna je známá svou posedlostí po dokonalé postavě. Chtěli byste být také jako ona? Pokud ano, vyzkoušejte jíst makrobiotickou stravu bohatou na proteiny. Samozřejmostí by také mělo být pravidelné cvičení jógy.

Kate Hudson drží vysokoproteinovou dietu

Sexy Kate Hudson si svou dokonalou postavu udržuje díky vysokoproteinové dietě, což znamená, že jí v malých porcích samé potraviny s vysokým obsahem proteinů. Sacharidy jsou v jejím jídelníčku minimalizovány. Tuk doplňuje pojídáním oříšků, rybího tuku a olivového oleje.

Claudia Schiffer jí pouze ovoce a zeleninu

Claudia Schiffer se živí převážně ovocem a zeleninou, díky které má skvělou postavu. Pravidelně také pije rajčatový džus a bylinkové čaje. Tuto dietu příliš nedoporučujeme, zelenina a ovoce sice zdravé jsou, ovšem nahradit jimi veškeré ostatní jídlo, není dobrý nápad. Je zde vysoké riziko následného jojo efektu!

Jennifer Aniston jí v poměru 40:30:30

Jennifer Aniston si svou linii udržuje speciální dietou 40:30:30. To znamená, že 40 % z jejího jídelníčku tvoří potraviny s nízkou hladinou cukrů, 30 % potraviny s vysokým obsahem proteinů a 30 % potraviny z vysokým podílem esenciálních tuků.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies