Dieta Victorie Beckham

Victorie Beckham je držením diet ve světě celebrit proslulá. Chcete vypadat jako ona a nebo alespoň zhubnout pár kil navíc, které vás trápí? Pokud ano, nechte se inspirovat její dietou.

Victorie Beckham v černém prádle

Victoria Beckham a její dietní jídelníček

Doby, kdy bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls a manželka slavného fotbalisty Davida Beckhama měla „ženské“ tvary, jsou už zřejmě minulostí. Victoria patří ve světě celebrit mezi největší „dietářky“.Ještě nedávno byla schopna raději nic nejíst, než aby si zašla do posilovny a přebytečná kila vysportovala. Od té doby, co se Beckhamovi přestěhovali do LA, je vše jinak. Victorie začala „normálně“ jíst a začala pravidelně běhat. Diet se však rozhodně nevzdala… Dnes si představíme její nejznámější.

Dieta pro vyčistění pleti a zachování mladistvého vzhledu

Victorie vyzkoušela snad všechny diety, které vás napadnou. Mezi její aktuální patří dieta pro vyčištění pleti a zachování mladistvého vzhledu. Dieta by měla vyhladit pleť a pomoci se shazováním přebytečných kil. Speciální jídelníček se skládá výhradně z bílkovin a zeleniny, zcela v něm chybí jednoduché i složité sacharidy a uhlohydráty, které tělo potřebuje. Victorie tuto dietu zvolila hlavně kvůli problémům s akné, které ji neustále trápí. Převážne pojídá japonskou specialitu - natto (natto se vyrábí z fermentovaných sójových bobů).

Další dieta Victorie Beckham – tuhle rozhodně nezkoušejte!

Další dietou, kterou Victoria posedlá svou štíhlostí vyzkoušela, je ta, při které pila denně jen 3 sklenice šťávy z Aloe vera a 5 šálků zeleného čaje bohatého na antioxidanty. K tomu si dopřála už jen čerstvé jahody. Tuhle dietu vám nedoporučujeme, nejen že vám hrozí následný jojo efekt, ale také si budete zbytečně ničit své zdraví.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies