Dieta nesmí být noční můrou!!!

Určitě i vy chcete být krásná a štíhlá, čím více se k nám teplé dny blíží, tím se vaše přání ještě umocňuje. Říkáte si, že už jste toho vyzkoušela tolik a zatím nic s nadbytečnýmy kily nadobro nezatočilo? Asi jste se vydala špatnou cestou.

Zelenina,ovoce a ořechy s rozmotaným metrem

Marný boj

Kolik „fungujících“ diet už jste vyzkoušela Byly v tom i nějaké hubnoucí preparáty, kosmetické zákroky, několik návštev fitness centra či nazutí sportovní obuvi s cílem každý den běhat Výsledek byl vždy stejný a to nejspíše nulový, je to tak Přišel čas ze začarovaného kruhu vystoupit, zamávat jojo efektu a opravdu zdravě zhubnout.

theabbysworld.comPřemýšlejte

Nedějte z hubnutí pouhý rozmar, je dobré si to všechno pěkně promyslet a uvědomit si, proč chcete vlastně hubnout. V opačném případě hrozí, že půjde opět o rychlé zapálení, které během čtrnácti dnů opadne. V těch dvou týdnech samozřejmě budete jíst jen v těch nejnutnějších případech, čímž si ještě více ublížíte. Pokud svému tělu nedopřejete dostatek výživy, bude ve stresu a příroda už to tak zařídila, že v této situaci začne organismus ukládat tuky.

Co je důležité

Předtím, než začnete s dietou uvědomte si, že důležitější než váha je objem. Samozřejmě také platí, že je důležitější objem svalstva, než objem tuků. V procesu hubnutí, nikdy nesmíte hladovět. Krásné štíhlé tělo vyžaduje kvalitní a hlavně dostatečnou výživu. Chce to také disciplínu a pevnou vůli. Nesmí chybět ani pohyb! Zaměřte se na všechny partie, nejen na ty problémové.

Zkuste to ve dvou

Co si budeme říkat, pevnou vůlí není vybaven každý, proto bude možná lepší, když budete hubnout ve dvou. Vzájemně se můžete podporovat, chodit spolu cvičit, nakupovat a vařit si stejné jídlo. Navíc dnes existuje mnoho možností, jak si hubnutí zpříjemnit a dokonale si ho užít. Vyjeďte hubnout do zahraničí, takový specializovaný hubnoucí kurz u moře má něco do sebe. Dáte si do těla, zároveň si také odpočinete, naučíte se zdravě vařit a jíst a ještě vám poradí, jaké oblečení se k vaší postavě hodí nejvíce. Takže nikde není řečeno, že postavu musíte formovat v upoceném oblečení ve fitness centru.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies