Dětský pudr - na co všechno se dá použít?

Dětský pudr není jen pro děti. Divili byste se, jak moc je jeho použití všestranné. Někteří z vás už možná objevili jeho zázračné účinky a těm, kteří neví, jak ho mohou využít, rádi poradíme.

Dětský pudr - na co všechno se dá použít?

 

Pomáhá odstranit skvrny

 

Červené víno je samo o sobě pro světlé oblečení nepřítelem číslo jedna. Jestli na skvrnu nasypete trochu dětského pudru, můžete svůj oblíbený kousek ještě zachránit. Záleží ale na tom, jak rychle zareagujete. Nasypte pudr na skvrnu a jemně vetřete. Tekutina by se měla vsáknout do pudru a tím pádem by měla být i světlejší. Pak už jen počkat, jak si s tím poradí vaše pračka. Dětský pudr si takto poradí i s mastnými skvrnami od jídla.

 

Nemáte bázi pod make-up? Můžete použít dětský pudr

 

Podkladová báze pod make-up slouží především na to, aby se vám zjemnila a vyhladila pleť. Tak bude váš make-up vypadat mnohem lépe. Záleží na typu pleti, ale můžete si to nejprve vyzkoušet doma, než tak vyrazíte do ulic. Nasypte si malé množství do dlaně a pomalu roztírejte po celém obličeji.

 

Jestli používáte nějaký podkladový krém, naneste pudr na něj. Vytvoří se vám taková bělejší maska, kterou je nutné opravdu dobře rozetřít. Pak už jen naneste make-up a uvidíte, jestli vám to “sedne”. Pokud ano, můžete se radovat, neboť oproti jiným podkladovým bázím, zaplatíte za pudr jen okolo 50 Kč.

 

Prodlouží a zvýrazní vaše řasy

 

Některé ženy na dětský pudr nedají dopustit především z toho důvodu, že jejich řasám dodá více objemu. Naneste si na řasy vrstvu řasenky. Pak si na kosmetický tampónek nasypte trochu pudru a lehce jím řasy poprášíte. Opět naneste vrstvu řasenky a uvidíte, že vaše řasy budou mnohem výraznější. 

 

Další vychytávky, které vám usnadní život

 

  • Když se vám zauzlují řetízky, použijte pudr. Uzlíky povolíte, když je trochu poprášíte dětským pudrem a na pomoc si pak vezmete obyčejný špendlík.
  • Dětský pudr se dá využít i jako první pomoc, když nemáte čas umýt si vlasy. Stačí si do dlaně nasypat pudr a rovnoměrně ho rukama či ručníkem vmasírovat do vlasů. Aplikujte ho hlavně u kořínků a pak pudr z vlasů důkladně vyčešte.
  • S pudrem se můžete zbavit i nepříjemného zápachu z bot. Nasypte tam větší množství pudru, ten pohltí pachy i přebytečnou vlhkost a navrátí vložce do bot svěžejší vůni. Postup klidně několikrát zopakujte, dokud nebudete spokojení s výsledkem.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies