Depilace chloupků laserem

Depilace laserem je u žen čím dál víc oblíbenou metodou, jak odstranit nežádoucí chloupky na obličeji i kdekoliv na těle. Základním požadavkem pro úspěšnost laserového odstranění je, aby chloupky měly barvu tmavší, než je základní barva kůže.
Žena v bílé bundě se zakrytým krkem
Pro úspěšnou depilaci chloupků laserem musí být cibulka chloupku silná, aby „nasála“ energii, kterou následně budou trvale poškozeny zárodečné buňky a tím znemožněn i další růst chloupků.

Depilace chloupků v obličeji laserem

Chloupky v obličeji mohou být nežádoucí buď u jedinců tmavé kůže a tmavých vlasů anebo u všech typů pleti v důsledku hormonální nevyrovnanosti. V obličeji vám v laserových centrech dokáží upravit hranici vlasového podrostu, modelovat obočí, odstranit chloupky na tvářích, horním rtu, bradě i krku.


Vývojová fáze cibulky v této oblasti je 4-6 týdnů, stejnou dobu před zákrokem se chloupky nesmí vytrhávat. Počet opakovaných laserových ošetření je přímo úměrný hormonální zátěži.


Po zákroku laserem se na vám na pleti objeví lehké začervenání, které do několika minut ustupuje. V letních měsících je lékaři doporučováno ošetřované plošky obličeje skrýt krémem s ochrannými slunečními faktory.


Orientační cena depilace horního rtu je od 800Kč asi do 1500Kč a úprava obočí laserem se pohybuje okolo 1800Kč.

Depilace laserem - chloupky na těle

Nejčastějšími zákroky depilace laserem je odstraňování chloupků v podpaží a ve tříslech, případně na hýždích, kde aktivní vývojová fáze má cyklus 3 měsíců (v kratších intervalech jsou zákroky bez efektu).


V aktivní vývojové fázi se vždy nachází pouze 30 procent populace chloupků. Zákrok je nutné opakovat čtyřikrát, pokud chceme dosáhnout nejvyššího (100%) efektu.
Ochlupení na dolních končetinách vám odstraní v půlročních intervalech. K uspokojivému estetickému výsledku stačí většinou 2 ošetření.


Méně typickými lokalitami odstraňování chloupků jsou záda a hrudník u mužů. Ošetření opakujeme v tříměsíčních až půlročních intervalech, počet ošetření závisí na hormonálním nastavení jedince. Většinou je zapotřebí tří ošetření.

Orientační ceny se pohybují u jednoho ošetření podpaží kolem 2500Kč, ošetření zad u mužů vyjde asi na 6000Kč, paže stojí asi 4000Kč. Jedno ošetření třísel stojí asi 4500Kč.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies