Cviky pro krásné a pevné poprsí

Dokonalá prsa jsou touhou každé ženy. Ne každé však bylo naděleno do vínku a existují také faktory jako například věk nebo těhotenství, kvůli kterým poprsí ztrácí na kráse. Připravili jsme si pro vás cviky, po kterých vaše prsa budou opět dokonalá.

Jahoda mezi ženskými ňadry v bílé podprsence

Cvik pro zpevnění prsou

Velmi nenáročným a účinným cvikem je takzvaný „pozdrav slunci“, který je možno provádět hned v několika variantách. Jak na to: Klekněte si na všechny čtyři, zatněte prsní svaly a pravou ruku zvedejte nahoru.

Jděte společně s trupem a za rukou se dívejte. Ruku dejte do takové polohy, kterou vám tělo dovolí. To samé opakujte s druhou rukou a postupně střídejte. Jestliže si chcete procvičit zároveň také hýždě, souběžně s rukou zvedejte také protilehlou nohu.

Zpevněte prsa i ruce

Další cvik je velice účinný a určitě ho dobře znáte. Pokud chcete dokonalá prsa a k tomu pevnou kůži a svaly na rukou, pokračujte následovně: Ve stoje mírně rozkročte nohy tak, aby mezi nimi byla vzdálenost dvaceti centimetrů. Vezměte jednokilové činky do obou rukou, ruce pokrčte v loktech a dejte před sebe tak, aby činky byly mírně nad úrovní hlavy.

Rukama fázujte od sebe a k sobě až tak, jak vám tělo dovolí. Podobné cvičení si můžete denně zopakovat po několika sériích. Začátečnice by však neměly překročit více než 3 opakování po 20 cvicích.

Cvik č. 3 – kliky, které hravě zvládnete

Výborným cvikem pro zpevnění a vytvarování prsou jsou kliky, které jsou však pro ženy příliš náročné. Proto si zacvičte zjednodušené kliky, které zvládnete hravě. Potřebujete k tomu stabilní předmět vysoký asi 40 – 50 centimetrů – použít můžete například přepravku či menší stůl. Opřete se rukama, nohy natáhněte a tělo držte pevně.

Kliky provádějte pomalu a důkladně, pro začátek se však nepřetahujte. Jestliže kliků uděláte 20 denně, výsledek poznáte už po několika dnech.

 

Další zajímavé články z rubriky cvičení a fitness

Není jóga, jako jóga...

Zdravý jídelníček pro sportovce

Cviky na břicho

Účinné cviky pro dokonalé boky

Účinné cviky pro dokonalé nohy

Cviky pro dokonalé břicho...

Poprvé v posilovně?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies