Cvičení – sporty vhodné pro vaši postavu

Začala jste držet dietu, abyste byla do léta krásná a štíhlá? Chcete svou snahu o štíhlou linii podpořit správným cvičením, ale nevíte jaký sport je pro vás vhodný? Poradíme vám!

Žena v bílém tričku cvičící kliky

Sport vhodný pro vaši postavu - aerobik

Aerobikem získáte perfektní postavu, zvýšíte svou vytrvalost i obranyschopnost organismu. Vybrat si můžete hned z několika druhů aerobiku: step, funky, tae-bo, aqua aerobik a nebo také aerobik taneční.

Břišní tanec – ploché bříško je zaručené...

Tento zvláštní a trochu exotický druh tance učí nejen ladným pohybům. Zpevní svaly pánevního dna, které lze jinak velmi těžko zapojit do cvičení, zformuje pevné a ploché bříško, vytvaruje hýždě, boky a nohy.

Cvičení - znáte fit box?

Nejen kick box aerobik a tae-bo se zabydlují v českých fitcentrech. Fit box vychází z bojového umění a používá podobné prvky jako kick box. Kopy nohou, údery rukou ovšem směřují do speciálního pytle, nikoli do vzduchu.

Spinning – je libo projížďku na kole?

Spinning je jeden z nejúčinnějších sportů, který podporuje maximální spalování tuků. Můžete si při něm nastavit individuální zátěž, takže je vhodný i pro ty, kteří s tímto sportem začínají.

Power jóga

Power jóga je kombinace jógy s posilováním a strečinkem - všechny pohyby jsou pomalé a jde spíše o výdrž než o výkon. Tento sport je vynikajícím prostředkem pro formování postavy, převážně hýždí, břicha a stehen. Navíc si u power jógy protáhnete svaly, o kterých jste možná ani nevěděli.

Plavání – radost z vody a pohybu

Plavání patří mezi jedny z mála sportů, které může vykonávat člověk s téměř jakýmikoliv problémy s pohybovým ústrojím. Jelikož voda nadnáší, netrpí u plavání klouby a navíc si odpočine páteř a tělo se uvolní. U tohoto sportu se zapojují všechny skupiny svalů a posiluje se srdeční činnost.

Další zajímavé články k posilování

Strečink a úvod k posilování

Cviky pro pevná záda

Zhubněte ve tváři

Cvičte podle svého tělesného typu

Cviky na zpevnění ramen

Kruhový trénink v posilovně

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies