Cvičení pro budoucí maminky

Díky speciálním cvikům se naučí budoucí maminky správně dýchat, zpevní se také svaly pánevního dna. Preventivně navíc cvičení působí proti vzniku křečových žil, bolestem bederní páteře, zácpě a plochým nohou.
Ruka na těhotenském břichu

Cvičení pro budoucí maminky

Čekáte miminko? A už navštěvujete cvičení pro těhotné? Ne? Nyní můžete chodit cvičit již od 28. týdne těhotenství! Díky speciálním cviků se naučíte správně dýchat, zpevní se vám svaly pánevního dna. Preventivně navíc cvičení působí proti vzniku křečových žil, bolestem bederní páteře, zácpě a plochým nohou. Při cvičení se využívají také prvky břišních tanců, které mají blahodárné účinky na ženské pohlavní ústrojí.

Jak by měli cvičit budoucí maminky

Budoucí maminky cvičí na žíněnkách a na rehabilitačních balónech pod vedením porodních sester. Ve skupině by nemělo být více než 8 žen. Cvičit by maminky měly také doma. Platí zde pravidlo, že čím více bude budoucí rodička cvičit, tím je to lepší pro její psychickou i fyzickou zdatnost.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies