Corectia - corectia balíček na hubnutí

CORECTIA zeštíhlující program, Corectia balíček na hubnutí, stimulační tobolky, redukční tobolky, sytící tobolky, Corectia zeštíhlující krém, Corectia - krém proti celulitidě, Corectia - krém proti striím, mechanismus účinku, strie a celulitida.

Poodhalené pozadí ženy v černé sukni

CORECTIA Zeštíhlující program

Frontální útok na Vaše přebytečná kila. Komplexní Corectia zeštíhlující program zohledňuje nejmodernější výzkumy metabolismu a je určen ženám, které usilují a snížení tělesné hmotnosti a zeštíhlení problematických partií. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme Corectia zeštíhlující program pravidelně užívat jako komplexní kúru po dobu až tří měsíců.

Zeštíhlující program Corectia

Koplexní účinek Corectia ve 4 fázích

  • 1x30 tobolek Stimulační tobolky
  • 1x30 tobolek Redukční tobolky
  • 1x60 tobolek Sytící tobolky
  • 1x100 ml Zeštíhlující krém

Minerální kúry Mineral Fit jsou vyrobeny z čistě přírodních látek a extraktů bylin. Detoxikace je důležitá pro zdravé hubnutí!

Corectia balíček na hubnutí

Corectia se nyní stará o Vaše linie prostřednictvím uceleného zeštíhlujícího programu.Tři druhy tobolek byly vyvinuty tak, aby uspokojily konkrétní potřeby organismu s ohledem na jednotlivé fáze dne. Zeštíhlující krém pak cíleně redukuje podkožní tuk v problematických partiích.

Corectia stimulační tobolky - ranní

po ránu aktivují metabolismus a přírodními účinnými látkami podporují spalování tuků. Tím nejlépe připraví organismus pro celodenní efektivní účinek komplexního programu.

Corectia redukční tobolky - denní

aktivně podporují metabolismus ve spalování tuků v těch fázích dne, kdy je strava obvykle energeticky nejnáročnější. Aktivně redukují vrstvu podkožního tuku, čímž formují linii celé postavy.

Corectia sytící tobolky - večerní

potlačují pocit hladu ve večerních hodinách. Pomáhají tak odolat pokušení přejídat se před spaním, kdy je žádoucí energetický příjem výrazně omezit. Při dlouhodobém užívání tobolky podporují zdravé trávení a prospívají organismu i svou čistící schopností.

Corectia zeštíhlující krém

má zásadní vliv na korekci problematických partií zejména v oblasti zadečku, stehen, na bocích nebo bříšku.

Corectia zeštíhlující krém - účinná látka Fytocin

Účinná látka FYTOCIN – extrakt ze stélek mořských řas Laminaria digitata – aktivně zmenšuje tukové buňky právě v v oblasti zadečku, stehen, na bocích nebo bříšku, kde podkožní tuk obvykle vzdoruje nejvíce.

Corectia - klinická studie

Klinické studie provedené v ČR prokázaly účinek zeštíhlení u 97% žen, a to až o 8 cm do 4 týdnů!

Corectia - krém proti celulitidě

Obsah - Corectia krém

(2x100ml)

je tělový krém k omezení vzniku a rozvoje celulitidy. Obsahuje unikátní kombinaci účinných látek CELUTIN (Palmaria palmata a Chlorella kessleri)a upravený extrakt ze stélek mořských řas FYTOCIN.

Jak pomáhá Corectia krém

  • viditelně vyhlazuje pokožku
  • dodá Vaší pokožce zdravý vzhled
  • zamezuje další tvorbě celulitidy
  • odbourává podkožní tuk
  • klinicky testováno

Mechanismus účinku Corectia krém

Kombinace účinku látek CELUTIN zmenšuje velikost tukových buněk v podkoží. Tím se redukuje tuková vrstva a její nerovnoměrné rozložení pod pokožkou (vzhled pomerančové kůry). Přispívá k regeneraci a vyhlazení pokožky. Správná aplikace zvyšuje efekt. Abyste dosáhla očekávaného výsledku je důležité dodržet zásady správné aplikace. Krém nanášejte lokálně na problematických partiích pravidelně 2krát denně (ráno a večer), a to po dobu nejméně 3 týdnů. Stačí nanést malé množství krému a důkladně vmasírovat do pokožky rukou, lufou či kartáčem. Čím déle krém používáte, tím lepších výsledků dosáhnete.

Používání Corectia krém

2krát denně malé množství krému důkladně vetřete a vmasírujte do postižených partií.

Corectia - krém proti striím

je emulzní krém k prevenci strií. Pravidelná aplikace zjemňuje pokožku, podporuje její pružnost a mladistvý vzhled.

Jak pomáhá Corectia - krém proti striím

  • vyživuje a hydratuje pokožku
  • působí preventivně proti tvorbě strií
  • udržuje Vaši pokožku jemnou a viditelně svěží
  • rychle se vstřebává a nezanechává mastný film

Mechanismus účinku Corectia krém proti striím

Účinná látka ELASTRIN (elastin, kyselina hyaluronová a panthenol) vyživuje a hydratuje pokožku, čímž zabraňuje porušení pojivových tkání při jejím napínání a následnému vzniku nevzhlednchj jizviček (strií).

Strie a co proti nim

Díky látce ELASTRIN (elastin, kyselina hyaluronová a panthenol) Vám doporučujeme Corectia krém.

Správná aplikace Corectia krému - zvyšuje efekt

Abyste dosáhla očekávaného výsledku je důležité dodržet zásady správné aplikace. Krém nanášejte lokálně na problematických partiích pravidelně 2krát denně (ráno a večer), a to po dobu nejméně 3 týdnů. Stačí nanést malé množství krému a důkladně vmasírovat do pokožky rukou, lufou či kartáčem. Čím déle krém používáte, tím lepších výsledků dosáhnete.

Strie a účinná léčba

Používání: 2krát denně malé množství krému důkladně vetřete a vmasírujte do postižených partií.

Corectia zeštíhlující krém

klinicky testovaný výrobek, který obsahuje unikátní účinnou látku FYTOCIN, která působí přímo v tukových tkáních problematických partií, jako jsou boky, stehna či zadeček, aktivně zmenšuje tukové buňky, a tím dochází k zeštíhlení těchto partií. Navíc FYTOCIN dokáže vyhladit pokožku a redukovat příznaky celulitidy.

Zeštíhlující krém Correctia - účinná složka

Účinná složka FYTOCIN proniká do hlubších vrstev tukových tkání, kde si vytváří jakýsi mikrorezervoár, tedy místo, kde se na nějako dobu usídlí. Odsud aktivně napadá tukové buňky, které nestačí odolávat FYTOCINu, který je spaluje, a dochází k jejich zmenšení. Klinické studie prokázaly, že při pravidelné aplikaci dochází k zeštíhlení problematických partií, a to až o 4 cm za pouhé 3 týdny. Pravidelná aplikace = o další "cenťák" méně! Zeštíhlující krém CORECTIA aplikujte pravidelně 2krát denně (ráno a večer) minimálně po dobu 3 týdnů. Malé množství naneste na problametické partie a důkladně vmasírujte do pokožky.

Složení Corectia zeštíhlující krém

aqua, mineral oil, caprylic /capric triglyceride, cetearyl ethylhexanoate, polyacrylamide, diethylene glycol monoethyl ether, dimethicone, propylene glycol laurate, ethylcellulose, propoylene isostearate, laminaria digitata, 5-chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one, 2-methyl-4-isothiazolin-3-one, parfum.

Corectia zeštíhlující krém - Duopack

Složení: aqua, mineral oil, caprylic/capric triglyceride, cetearyl ethylhexanoate, polyacrylamide, diethylene glycol monoethyl ether, dimethicone, propylene glycol laurate, ethylcellulose, propoylene isostearate, laminaria digitata, 5-chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one, 2-methyl-4-isothiazolin-3-one, parfum.

  • Obsah: 2x100 ml

Celulitida

Celulitida nebo také pomerančová kůže, ale v každém případě jde o totéž. O tuk hromadící se pod pokožkou. Zasahuje především hýždě, boky a stehna. Celulitida trápí téměř 90% žen všech věkových kategorií.

Strie a celulitida

Celulitida je hromada tukových buněk, které si razí cestu přes oslabané tkáně. Tím se na pokožce začne vytvářet hrbolatý povrch. Pomerančová kůže je zapříčiněna vlivem ženského hormonu estrogenu, proto jí ve většině případů trpí ženy, užívající antikoncepční přípravky.

Faktory podporující celulitidu

  • potraviny bohaté na tuky (smažené pokrmy, cukry, uzeniny, chipsy, bílé pečivo, majonézy...)
  • kouření
  • pití kávy a alkoholu
  • nedostatečný pohyb
  • těsné prádlo
  • stres
  • nadváha

Celulitida a její léčba

  • zdravá strava (sýrová nebo vařená zelenina, ovoce, tmavé pečivo...
  • pravidelný pitný režim (nejlépe 2-3l čisté vody denně)
  • dostatek pohybu
  • masírování celého těla
  • kosmetické přípravky
  • sprchování teplou i studenou vodou
  • detoxikace

Stupně celulitidy

1 stupeň

Příznaky celulitidy jsou znatelné pouze, když zmáčknete kůži mezi dvěma prsty.

2 stupeň

Celulitidu lze vidět, když stojíte. Ale jakmile si lehnete,ztratí se.

3 stupeň

Pomerančovou kůži vidíte i v leže.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies