Co nevíte o smartbankingu

Chcete mít kdykoli a kdekoli přehled o vašich financích či provádět aktivní operace? Se smartbankingem to nebude žádný problém. Jde o chytrou bankovní aplikaci, která byla vyvinuta speciálně pro smartphony.

Ikony obrázků kolem ženy držící mobilní telefon

Chce to chytrý telefon

Pokud vlastníte takový chytrý smartphone, můžete si kdykoli zkontolovat a prohlížet svou aktuální finanční situaci či historii transakcí, zadávat platební příkazy v rámci České republiky i na Slovensku zdarma. Co se týče ostatních zemí eurozóny jsou poplatky velice výhodné. Kromě plateb si budete moci přečíst všechny zprávy vaší banky, přízpůsobit si nastavení, najít nejbližší pobočku banky i bankomat, nebo si propočítat poplatky za standardní transakce.

Má to své výhodythemembersedge.blogs.realtor.org

Největší výhodou je okamžitý, rychlý a moderní přístup k vlastním financím, ať jste kdekoli. Tohle jistě ocení každý podnikatel, když může bez omezení kontrolovat a provádeť platby i dovolené u moře, aniž by musel s sebou tahat například notebook. Také ovládání smartbankingu je poměrně pohodlné a snadné. Informativní část je přístupná všem bez přihlášení. A podpora V současné době je podporovanou platformou operační systém mobilních telefonů iPhone a operační systém Android.

Chcete si smartbanking zařídit

Informujte se, zda vaše banka vůbec smartbanking podporuje. Většina bank už jej klientům bez problémů nabízí. Pak stačí stáhnout aplikaci, se kterou můžete používat informativní část s kalkulátorem, adresářem poboček a bankomatů. Pro aktivní používání aplikace je třeba vytvořit v bance přístupové údaje. Aktivace se pak nejčastěji provádí v internetbankingu.

Vidíte, dnes už je možné téměř vše. Ještě nedávno jsme si řízení financí přes mobilní telefon neuměli ani představit. Co se zdálo nemožné, je dnes realitou. Jak již bylo řečeno, většina bank na pohodlné ovládaní účtu velice rychle a pozitivně zareagovala. Ty, které smartbanking zatím nenabídly, slibují zlepšení ještě v tomto roce.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies