Co nevíte o prsních implantátech

Máte v plánu zajít v co nejbližší době na kliniku a nechat si vylepšit svůj hrudník? Nejdříve si ale přečtěte, co všechno takové implantáty a vlastní operace obnášejí, protože možná změníte názor.

Ženské poprsí

Je pěkné mít výstavní hrudník. Pevné „dvojky“ či „trojky“ by si přála snad každá žena až na několik málo výjimek. K nim patří ženy, kterým tato velikost nestačí a opakovaně podstupují jednu operaci za druhou nebo také takové ženy, které jsou se svým plochým hrudníkem spokojené. Většina žen si ale toužebně přeje pevné poprsí o přiměřeném objemu, které se bude líbit nejen jim, ale i mužům, nebude jim způsobovat žádné zdravotní komplikace a bude sedět přesně k jejich postavě. Některé ženy mají takové poprsí od přírody, obvykle se ale k takovému cíly musí dospět pomocí implantátů.


Implantáty ale nejsou vhodné pro každou ženu (či muže – ano, i někteří muži dobrovolně podstupují plastické operace prsou, aby vypadali „mužněji ..) nebo také naopak, ženy nejsou vhodné pro některé typy implantátů. Řeč je o francouzských výrobcích, které se nedávno staly mediálně slavnými. Tyto implantáty byly vyráběny ze silikonu, který neodpovídal žádným normám pro prsní implantáty. Začaly praskat a způsobovat zdravotní problémy. Toto se ale s kvalitními výrobky nestává, a proto se není čeho obávat.


Než se vůbec dostanete na operační sál, proběhne konzultace s lékařem. Ten se snaží zjistit, proč po implantátech toužíte, a buď vás prohlásí za vhodnou kandidátku, nebo vás pošle domů. Před operací s vámi dohodne, který typ implantátů je pro vás nejvhodnější a jakým způsobem se vloží. Operace trvá přibližně dvě hodiny a po dvou dnech budete propuštěné domů. Asi dvanáct následujících dní budete muset nosit zvláštní prádlo, počítejte s určitým druhem bolesti a omezenosti a spát budete moci pouze na zádech. Cena implantátů je závislá na výrobci, druhu, velikosti a jejich kvalitě. Cena implantátů se pohybuje od dvaceti až do šedesáti tisíc
 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies