CK Redok - pobytové i poznávací zájezdy

Kde letos strávíte svou letní dovolenou? Chystáte se jet do ciziny? Chcete dovolenou strávit poznáním něčeho nového nebo jen opalováním u moře? Jsou lepší pobytové nebo poznávací zájezdy? Pojďme si to projít.

Marble Temple v Thajsku

Léto a dovolená – pobytové zájezdy u moře

Pobytové zájezdy u moře není potřeba nijak zvlášť představovat. Jsou vhodné pro lidi, kteří chtějí svou dovolenou strávit na pláži u moře. Výhodou těchto zájezdů je to, že si můžete zorganizovat svůj vlastní program.

Na výběr máte velké množství destinací, které můžete navštívit, záleží pouze na vás kde chcete jet a co v danné zemi dělat. Vhodné je si před cestou do zahraničí zjistit o danné zemi co nejvíce, abyste se včas vyhli nepříjemnostem a nebo také případnému nebezpečí.

Pobytové zájezdy a jejich výhody ve zkratce

  • vlastní časový harmonogram
  • časová nezávislost
  • časově nezávislý pobyt u moře

Dovolená a cestování – poznávací zájezdy

Poznávací zájezdy jsou vhodné pro lidi, kteří o své dovolené chtějí nejen strávit volný čas opalováním a koupáním u moře, ale také poznáním něčeho nového. U poznávacích zájezdů je také výhoda, že vás při cestě doprovází průvodce, který vás po zemi provede a také vám ukáže ty nejzajímavější místa, které stojí za to v danné zemi navštívit. Další výhodou je to, že máte předem naplánovaný program.

Poznávací zájezdy a jejich výhody ve zkratce

  • aktivní strávení své dovolené
  • poznání něčeho nového
  • doprovod průvodce
  • přesně naplánovaný program

Nezapomínejte na Last minute zájezdy

Pokud chcete letos jet na dovolenou k moři, ale nechce se vám za dovolenou vyhazovat tolik peněz, je ideálním řešením zájezd Last minute. Možná se vám podaří strávit dovolenou ve vámi vysněné zemi. Velkou výhodou Last minute zájezdů je totiž jejich cena.

Ceny těchto zájezdů jsou o polovinu a někdy dokonce i o více než polovinu levnější, než při klasické rezervaci dovolené. Takže pokud chcete v létě jet k moři za „babku“, mějte nachystané zabalené kufry, cestovní pas a průběžně sledujte nabídku cestovních kanceláří.

CK Redok

Pokud si chcete svou dovolenou užít naplno, je dobré zvolit správnou cestovní kancelář, která se postará o to, abyste dostali vše, co jste si zaplatili. Jednou z takových cestovních kanceláří je CK Redok. O spokojenosti klientů této cestovní kanceláře vypovídá ocenění od největšího online prodejce zájezdů v České republice. Toto prestižní ocenění získala CK Redok v kategorii "Volba klientů" za rok 2009, 2010, 2011 a nově také za rok 2012.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies