Chyby v líčení, které vás zbytečně dělají starší

Čas od času se opravdu hodí, když si líčením přidáte pár let. Ale to platí, když vám je 15 let. Jestli máte více jak 25 let, tak byste s líčením měla být opatrnější, abyste nakonec nevypadala starší než ve skutečnosti jste.

Chyby v líčení, které vás dělají starší

 

Make-up

 

Make-up je šikovný pomocník, kterého využívá většina žen. Ale dejte si pozor, aby jste nenanesla příliš velkou vrstvu. Jinak budete vypadat uměle - jako vosková figurína. Ženy ho používají většinou už při prvním náznaku vrásek. Aby se vám make-up neusadil v drobných vráskách, vždy nejprve použijte hydratační krém. Je to takový základ, na který pak stačí nanést malé množství make-upu. Zbytek už doladíte pudrem.

 

Tvářenky a pudry

 

Nebojte se používat tvářenku, dodáte tím své pleti živější vzhled a barvu. Další výhodou je, že váš obličej bude vypadat štíhlejší. Nepoužívejte ale příliš tmavou tvářenku a rozhodně nepoužívejte místo tvářenky rtěnku. Špatný odstín pudru může natropit také velkou neplechu. Vždy vybírejte takový, jehož barva je nejvíce podobná vaší pleti a krku. Bronzer nikdy nenanášejte na celý obličej, jinak si o vás okolí bude myslet, že jste to přehnaly v solárku. Úplně vám postačí, když bronzer nanesete třeba místo tvářenky.

 

Rty

 

Konturovací tužku klidně používejte, ale vyhněte se koutkům rtů. Nechcete přece vypadat jako klaun. Konturovací tužka by vždy měla být v barvě rtěnky. Rtěnku vybírejte vždy takovou, abyste díky ní nevypadala staře a abyste neubíraly svým rtům objem, za což mohou právě tmavší odstíny rtěnek. Tmavé barvy na oblečení mají zeštíhlovací efekt, ale na rtech už tento efekt není žádoucí.

 

Oči

 

Jestli používáte kleštičky na řasy, vždy řasy natáčejte před nanesením řasenky. Řasy se tak nebudou tolik lámat. Voděodolnou řasenku noste jen výjimečně. Pokud ji nosíte často nebo dokonce každý den, řasy se mohou lámat a vysušovat. Další nevýhodou je mnohem komplikovanější odličování.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies