Chiromantie – vyvýšeniny v dlani

Jedna z věcí, které si chiromantie neboli čtení z ruky všímá, jsou vyvýšeniny v dlani. Každá vyvýšenina má nějaký význam, každá něco charakterizuje. Vyvýšeniny lépe najdete, pokud dlaň mírně sevřete.

Žlutý otisk ruky na červené zdi

Venušin vrch

se nachází pod palcem směrem k zápěstí a je největší vyvýšeninou v dlani. Je zasvěcena Venuši, proto se nazývá Venušin vrch. Venušin vrch čistý mají lidé velmi veselí, oblíbení a úspěšní u opačného pohlaví. Je-li Venušin vrch rozdělen dlouhou silnou čarou, hrozí této osobě, že bude zneužívána nebo ji podváděna. 

Jupiterův vrch

je malá vyvýšenina pod ukazováčkem. Čistý vrch Jupiterův mají lidé spravedliví a přívětiví s úspěchem u vznešených osob. Je-li označen příčnými čarami, znamená to štěstí v životě. Hvězdy a křížky na této vyvýšenině jsou znamením bohatství nebo dědictví.

Saturnův vrch

se nachází pod prostředníčkem. Ať už je Saturnův vrch čistý nebo označený několika čarami, znamená to, že dotyčný jedinec je spořivý a šťastný v rodinném životě. Pokud na Saturnově vrchu najdeme hvězdu nebo kříž, svědčí to o opaku.

Sluneční vrch

je umístěn pod prsteníčkem. Čistý Sluneční vrch značí štěstí a přízeň vysoko postavených osob. Příčné čáry varují před pomlouvači, mocnými nepřáteli a intrikány.

Merkurův vrch

je vyvýšenina nacházející se pod malíčkem. Je-li čistý, značí dobré výsledky na studiích, v práci či v manželství. Je-li zdoben rovnými liniemi, tento člověk je velmi bystrý a výmluvný.

Marsův vrch

najdete mezi vrchem Venušiným a Jupiterovým, tedy mezi palcem a ukazováčkem. Nespatříte ho, pokud budete mít dlaň úplně narovnanou. Je třeba ji mírně sevřít. Čistý Marsův vrch věští štěstí v bojích a sporech, čarami přerušovaný značí opak.

Měsíční vrch

neboli vrch Měsíce najdeme pod Merkurovým vrchem, tedy pod malíčkem směrem k vnitřní straně dlaně. Čím čistější Měsíční vrch je, tím pevnější bude vaše zdraví. Drobné linie věstí drobné nemoci, silné těžká onemocnění.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies