Chcete získat mladší vzhled?

Líčení není radno podceňovat, neboť nevhodným líčením budete vypadat starší. Ale na druhou stranu existují i triky, díky kterým omládnete a budete vypadat zdravěji a svěžeji. Je to snadnější, než si myslíte.

Tipy a triky, jak si ubrat pár let

 

Triky, díky kterým omládnete

 

Pořiďte si zlaté stíny. Pokud jste si myslela, že se používají jen v létě, není tomu tak. Na jaře a na podzim tak můžete chytře a šikovně zamaskovat zarudnutí očních víček. Žlutá barva ho zamaskuje a třpytky rozjasní váš pohled. Avšak musíte je správně aplikovat. Stíny byste měla nanést těsně podél linie horních řas, jemně rozetřete štětečkem směrem vzhůru až do ztracena.

 

Oči nemusíte vždy líčit jen na způsob “kočičích” očí. Takové linky se nehodí všude a spíše vám pár let přidají. Kvůli toho ale nemusíte zanevřít na všechny typy linek. Když budete víčko držet napnuté, veďte pomalu podél linie horních řas a zastavte se až před koncem oka. Na konci oka linku směřujte vzhůru. S linkou to nijak nepřehánějte. Chcete si vytvořit sofistikovaný look. Vyhněte se retro pin-up looku.

 

Jestli chcete své oči trochu opticky zvětšit, můžete použít řasenku, kterou ale nesmíte aplikovat na spodní řasy. Jedině tak bude váš pohled jasnější, otevřenější a svěžejší.

 

Jestli si rty líčíte živými zářivými barvami, mladšího vzhledu moc nedosáhnete. Zkuste jen zvýraznit jejich přirozenou barvu. Nemáme na mysli, abyste používaly růžové tóny. Vyhněte se také růžovým, fialovým nebo také černým odstínům. Ideální jsou tzv. “nude” odstíny, jež mají jemný nádech přirozených odstínů červené.

 

I špatně nalíčené obočí přidává léta navíc. Měly byste jej upravovat přirozeně. Nevykreslujte příliš tenké či si naopak obočí nezvýrazňujte tmavějšími barvami. Používejte raději speciální stíny na obočí a zafixujte ho gelem.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies