Chcete zažít mnohonásobný orgasmus?

Pro většinu lidí je orgasmus tím nejhezčím, čeho se dá v sexu dosáhnout. Jenže tato blažená chvilka netrvá moc dlouho. Ale kdyby se tento moment několikrát opakoval, to by byla jízda. Mnohonásobný orgasmus si mohou dopřát jen ženy, muži jsou o tento výjimečný zážitek ochuzeni. Milé dámy, pokud si ho tedy chcete přivolat, musíte být především trpělivé.

Chcete zažít mnohonásobný orgasmus? Buďte trpělivá a možná se vám to podaří.

 

Mnohonásobný orgasmus znamená, že zažijete více než jen 1 orgasmus. Ty další přicházejí krátce po tom předešlém. Tento zážitek si může dopřát každá žena, ale existuje jen mizivé procento těch, které toho jsou schopny. Problém je tedy v psychice.Většina žen se neumí při sexu soustředit jen na sebe. Přemýšlí o problémech v práci, mrzí je, že se pohádaly s dětmi nebo že se připálila večeře. Musíte se jen naučit úplně vypnout a být tak trochu “sobec”.

 

Další věcí, která vám k tomu dopomůže, jsou Kegelovy cviky. Když je budete cvičit pravidelně, posílíte tím své pánevní dno. Nejlepší na tom je, že je můžete provádět u počítače v práci, při čekání na autobus nebo na gauči u televize. Je možné, že vám k mnohonásobnému orgasmu tyto cviky nepomohou, ale zaručeně vám nijak neuškodí.

 

Naučte se masturbovat

 

Abyste snadněji dosáhly té mnohonásobné rozkoše, měly byste se naučit, jak uspokojit sama sebe. Jen vy víte, co máte ráda a co vás dokonale vzruší. Své tělo byste měla mít ráda. Naučte se vnímat své dotyky, hlaďte se a vzdychejte přitom.

 

Nestyďte se, odhoďte veškeré zábrany a zapomeňte na každodenní starosti. Především nikam nespěchejte. V tuto chvíli záleží jen na jediném, myslet jen na sebe a soustředit se na dosažení vyvrcholení. Takhle si to pěkně natrénujete a klidně pak můžete poskytnout pár rad i svému partnerovi, který bude jistě nadšený, že mu odhalíte váš jedinečný způsob, jak se dostat do ráje.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies