Chcete začít konečně hubnout?

Máte pocit, že jste vyzkoušeli všechny diety na světě a žádná nefunguje? Chce to trochu optimismu. I na vaše tělo a tukové zásoby existuje trik, který prostě zabere. Začít hubnout musíte postupně a hlavně nic nesmíte předem vzdát!

Žena ležící u vody

I. týden hubnutí - omezte maso

Zkuste začít jedním dnem v týdnu bez masa. Omezením masa podle odborníků snížíte příjem nasycených tuků, které mohou ohrožovat vaše srdce, až o 15%.

II. týden hubnutí - pravidelně spěte

Přidejte pravidelný spánek. Naučte se chodit spát a vstávat každý den ve stejnou hodinu a zkuste spát celých 8 hodin.

III. týden hubnutí - dýchejte

Správné dýchání je důležité pro okysličení a oddálení únavy. Natrénujte si dýchání do bříška.

IV. týden hubnutí - relaxujte

Jarní únava doléhá na každého z nás. Relaxujte jak vám to vyhovuje (např. zavřete oči a soustřeďte se na hluboké dýchání). Nádherně si odpočinete.

Hubnutí, strava a pohyb

Během hubnutí přidejte alespoň dvakrát týdně pohyb a denně vyjděte alespoň sto schodů - váš zadeček se tak dostane do formy. Podpořte hubnutí nejen správně zvolenout stravou - volte jednou týdně tzv. lehký den, kdy budete pít pouze ovocné nebo zeleninové šťávy (ale nemíchejte).

Hubnout se dá bez hladovky

Při hladovce a nečinnosti si tělo bere nejprve energii ze svalů a tuk si uchovává v zásobě. Při správně vedené hubnoucí dietě nesmí buňky strádat a je třeba energii z tukové tkáně přesunout do svalové pohybovou aktivitou (tento stav musí být systematický a trvalý).

 

Detoxikace urychluje hubnutí

V dnešní době je tělo každého z nás zaneseno jedovatými látkami, které přijímáme chemicky upravovanými potravinami, znečištěným ovzduším i důsledkem stresu. Takto znečištěný organismus nefunguje tak, jak má a hůře také spaluje přebytečné tuky. Pokud nemůžete navzdory všem dietám zhubnout, příčina bude zřejmě právě v toxinech. Zbavit se jich můžete detoxikačními kúrami, nejlépe přírodního původu. Jednou z nich je také minerální lázeňská kúra Hollywood Mineral Fit Slim.

 

 

Hubnutí s Hollywood Mineral Fit Slim® pomáhá zajistit

 

  • Zdravé hubnutí do 5 kg měsíčně
  • Snížení pocitu hladu
  • Komplex důležitých látek podporujících hubnutí
  • Možnost dlouhodobého užívání

CHARAKTERISTIKA Hollywood Mineral Fit Slim®

Tekutý koncentrát z látek přírodního původu, rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje metabolismus při detoxikaci a při hubnutí. Má charakteristicky slanou chuť a vůni moře, která je způsobená minerály s naprostou absencí cukru nebo umělých sladidel. Hollywood Mineral Fit Slim®, je určen pro osoby s nadváhou a s potřebou očisty organizmu. Hollywood Mineral Fit Slim® je velmi dobře snášen a je vhodný i pro diabetiky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies