Celebrity a jejich tetování

Tetování je ve světě celebrit velmi oblíbené. Je to jedna z možností, jak na sebe upoutat pozornost a dostat se do popředí mediálního zájmu. Dnes si povíme více o tetování Angeliny Jolie, Davida Beckhama, Eminema či Amy Winehouse.
Angelina Jolie ležící v trávě

Tetování Angeliny Jolie

Žádná jiná americká herečka nemá tolik tetování, kolika se může chlubit právě Angelina Jolie. Ve spodní části zad má vytetovaného velkého tygra, v ohybu ruky citaci Tennessee Williamse, nad podbřiškem tlustý černý kříž a latinskou větu “Quod me nutrit me destruit”(Co mě živí, to mě ničí).

 

Vzadu na krku má Angelina nápis „know your rights“ (Poznej svá práva). Na levém rameni jí zdobí souřadnice Etiopie a Kambodže, kde se narodily některé její děti. Na levé lopatce má modlitbu za Maddoxe. U loktu pravé ruky má římskými číslicemi napsanou třináctku…atd.

David a Victoria Beckhamovi

David a Victorie si na tetování velmi potrpí. Viktorii zdobí „pouze“ 5 jednoduchých hvězdiček (každá hvězda symbolizuje 1 člena její rodiny), jméno manžela na ruce a mezi lopatkami jemný latinský nápis.

 

Davidova tetování jsou poněkud obsáhlejší. Beckhamova sbírka celkem 17-ti tetování tvoří vesměs osobní náboženský symbolismus, zahrnuje také hindský sanskrt, latinské fráze, několik křížů a číslo 7.

Eminem

Zpěvákem, který proslul nespočtem tetování, je Eminem. Na jeho těle naleznete vytetovaný obrázek houbičky v ulicích Detroitu na levém rameni, nápis EMINEM, D-12 či ostnatý náramek. Na pravém předloktí má Eminem vytetováno jméno své dcery Hailie Jade, na pravém rameni má její portét.

Amy Winehouse

Skandalistku Amy Winehouse zdobí „prozatím“ 13 tetování. Podkova pro štěstí, peříčko, šroub a spousta oblečených i nahých dívek – zkrátka Amy je „retro“ každým coulem.

Více o stylech oblékání se dočtete v následujících článcích:

Gothic style - ve stylu tajemna...

EMO – životní styl teenagerů

Móda v retro stylu

Japonská móda v Evropě

Vojenský styl není jen pro muže

Móda podle Mrazíka

Lyžařský styl - upoutá pozornost a zahřeje

Oblečení na snowboarding

Těhotenská móda

Móda na pláži

Móda z venkova

Móda podle znamení horoskopu

Ekomóda - návrat k přírodě

Oblečte se podle typu Vaší postavy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies