Bylinky v magii

I zdánlivě "obyčejné" bylinky v sobě mohou skrývat magické účinky. Zajímá vás jaké? Aloe vera vám pomůže porozumět spoustě problémů a vyřešit je. Bazalka vám dodá odvahu čelit smrti a eukalyptus rozpustí negativní energii...

Zelená květina

Bylinky v magii

Aloe vera

Hlavní užití je při rituálech věštění a duchovního vývoje. Aloe je spojováno se ženstvím. Usušené listy se vkládají do kadidel používaných pro vzývání Luny. Tímto zažádáte nebesa o porozumění problémů a proniknete do podstaty věcí. Z čerstvých listů vymačkaná šťáva se přidává do očistné koupele.

Bazalka pravá

Bazalka je spojována s nesmrtelností i se smrtí. Dodává odvahu čelit smrti (symbolické při iniciaci). Způsob užití je v podobě nápoje nebo rituální koupele.

Blahovičník kulatoplodý

Eukalyptus neboli blahovičník rozptyluje uměle nahromaděnou negativní energii. Eukalyptus je nejčastěji používanou bylinou a používají se jeho záračné listy (vařené nebo sušené v kadidle uvolňují vonné výpary).

Blín černý

Blín se občas používal k věšteckým účelům, častější je však jeho použití ke škodlivým účelům, čehož využívala zejména tzv. "černá magie".
Říká se, že speciálně připravená droga z blínu může způsobit i smrt nebo vymazat vzpomínky. Jako bylina smrti se spojuje s podsvětím a umožňuje navázat kontakt s dušemi zemřelých. Pozor! Blín je prudce jedovatý!

Čajovník čínský

Spalování lístků čajovníku údajně přináší bohatství. Sušené listy jsou součástí talismanů, které mají dopomoci k penězům. Odvar z čajovníku je základní složkou nápojů lásky.

Citroník pravý

Ve šťávě citrónu smíchaného s vodou se omývají magické předměty - amulety a talismany. Citroník vyrostlý ze semen citrónu, který jste snědli, věnujte milované osobě. Říká se, že tím udržíte láskyplný vztah.

Jasan ztepilý

Jasan je rostlinnou obranou - hůl z jeho dřeva nad dveřmi vašeho domu odráží škodlivé vlivy a odpuzuje hady. Listy se používají v ochranných amuletech. Jasan se používá zejména v runové magii, jasanové listy položené pod polštář přináší věštecké sny.

Africká fialka

Africké fialky dokáží navodit spirituální atmosféru. Dokud rostou, mají ochranné účinky.

Skořicovník cejlonský

Skořice, sušená kůra z mladých výhonků skořicovníku, se přidává do kadidel pro zvýšení magických vibrací a k vytvoření pokojné energie. Skořicovník je vhodný při rituálech věštění. Používá se i v sexuální magii pro natírání pokožky a povzbuzení mužské potence.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies