Buďte trendy i na podzim

Léto pomalu končí a před námi je krásné období podzimu plné barev, ale také módy! Proto jsme si pro vás připravili modní trendy, které v podzimním období určitě vynosíte. Neváhejte a pořiďte si kvalitní šaty, sukně a saka!

Barevné textilní látky

Sako, které musíte mít!

Pokud patříte mezi ženy, které si potrpí na kvalitě, rozhodně neděláte špatně. Pořiďte si alespoň jedno či dvě saka, která podtrhnout vaše seběvědomí a vaši image. Sako se hodí jak na pracovní schůzku, tak také na rande a na zábavu. Tak na co ještě čekáte, oživte sakem svůj outlet!

Šaty a podzim Proč ne

Šaty jsou v posledních sezónách nejoblíbenějším kouskem dámského šatníků vůbec. Nikdy se nenosily tolik, co v této sezóně, a designéři po celém světě se rozhodli zapojit tento typický letní kousek také do podzimních kolekcí. Nebojte se dávat svůj půvab na obdiv nových šatech. Možná to tak nevypadá, ale muži stále upřednostňují opravdu ženskou módu. Nechte se inspirovat fotogalerií.

Vybíráme sukni

To co platí pro šaty, samozřejmě platí také pro sukně. Dejte si záležet na krejčovském zpracování, na střihu, ale také na vzoru. Zapomeňte na klasickou sukni černé barvy, buďte trochu odvážnější, vždyť si to můžete dovolit. Pokud vyberete ten správný střih, uvidíte jak bude lichotit vaší postavě. Se sukní sklidíte vždy úspěch a nejen u mužů.

Stačí jen zvolit vhodný svršek a máte vyhráno.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies