Boty a kombinace na jedničku!

Přemýšlíte co si vzít dnes na sebe? Kromě vybraných kalhot musíte umět vybrat i boty tak, aby harmonicky ladily. Dobrá stylová volba opticky vyrovná malé nedostatky vaší postavy. Budete vypadat i cítit se dobře.
Bílé žabky v písku

Boty s volnou patou a klasické dřeváky

Klasické dřeváky, pantofle a módní lehké nazouváky. Jsou ideální k 7/8 nohavicím (špatnou volbou jsou roury, kalhoty by neměly vaše nohy příliš obepínat). Z podrážek volte korek, dřevo i pryž.

Balerínky a sandály k bermudám

Velmi módní jsou letos bermudy. Podle typu látky budete vypadat buďto ležérně nebo elegantně. K bermudám si vezměte jednobarevné balerínky s výšivkou nebo orientální sandály. Ty nejideálnější boty vybírejte zde.

Lodičky s přezkou, střevíčky „navysoko”

Mix kalhot s obuví - drobnější postava si říká o podpatky. K plandavým nohavicím se perfektně hodí lodičky s přezkou přes nárt, s výškou podpatku nad 4 cm. Střevíčky mohou mít otevřenou i uzavřenou špičku.

Sportovní boty k džínám

Džíny s hodně obepnutými a rovnými nohavicemi vypadají dobře ke sportovním botaskám (sneakers). Vyzkoušet můžete i měkké mokasíny na ohebné podrážce (seženete v různých barvách). Barevné boty jsou k džínám jako stvořené. Díky ideálním kombinacím můžete i omládnout - více v článku...

Žabky letním hitem, ale víte k čemu?

Šortky vedou. Žabky existují s pásky, šňůrkami, řemínky i potištěnými tkaninami. Vzdušnost žabek v létě oceníte a vybírat můžete i z četných ozdob jako jsou cvočky, etnické prvky, kamínky či barevné perličky. Obout žabky můžete k čemukoliv, záleží na vašem módním cítění.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies