Bazénová sezóna

Léto už nám pomalu klepe na dveře a k tomu patří dovádění v bazénu. Děti tuto činnost nadevše milují a hračky do vody radost ještě znásobí. Možná by nebylo od věci pro děti nějakou bazénovou zábavu koupit. K mání jsou nafukovací vodní hračky, vodní hry, nafukovací lehátka a další bazénové vymoženosti. 

Altánová moskytiéra

Kdo si hraje nezlobínafukovací dětský bazén

Nafukovací vodní hračky nemusí nutně patřit do bazénu. Mohou si je užívat i ty nejmenší děti a k bazénu se vůbec nemusejí přiblížit. Pořiďte jim například nafukovací hrací centrum va tvaru krokodýla. Mohou si užívat příjemné vodní radovánky na zahradě a přitom budou v naprostém bezpečí. Nafukovací hrací centrum má dětmi oblíbenou skluzavku a vodní sprchu, takže všichni budou jezdit jako po másle.

Řadě schopný bazénových potápěčů z řad děti se budou líbit podvodní akce ve formě neoprenových kroužků pro potápění, delfínci pro potápění nebo míčky se stužkou pro potápění. Nejstarším milovníkům letních hrátek se osvědčí nafukovací vodní bar.

bazénový vysavačČistota, půl zdraví

K bazénové sezóně samozřejmě patří také péče o čistotu bazénu i bazénové vody. Proč si tuto nepříliš oblíbenou práci nezjednodušit? Bazénový vysavač se špínou v bazénu rychle a snadno zatočí. Teď záleží jak moc si práci chcete zjednodušit a podle toho si vyberte ruční bazénový vysavač, poloautomatický vysavač nebo automatický bazénový vysavač. Samozřejmě je zbytečné kupovat automatický bazénový vysavač, pokud máte na zahradě minibazén. Automatický bazénový vysavač je vhodný pro čištění velkých bazénů.

Bazénové zastřešení

Zastřešení bazénu je dobrá věc, samozřejmě jde o udržení čisté vody, nebude třeba lovit z bazénu listy, hmyz a další nepořádek, ale hlavně si prodloužíte dovádění v bazénu, což za to určitě stojí! Navíc altánové zastřešení bazénu najde využití také jako altán proti slunci nebo zastřeší venkovní posezení. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies