Barva sezóny? Petrolejová!

Každou sezónu je upřednostňována určitá barva. A jaká že je aktuální právě teď? No přeci petrolejová! Vynikne na blondýnkách, brunetkách i zrzkách. Je jedno, máte-li světlejší či snědší pleť, hubenou či silnější postavu. Sluší opravdu každé, není tedy důvod, proč ji nevyzkoušet.

Látka petrolejové barvy

OriginalZapomenutá petrolejová je opět na scéně

I když doposud vévodila v odstínech modré spíše tyrkysová, stávající sezónu je vše úplně jinak. Do popředí se totiž dostává petrolejově modrá, která byla ve světě módy po nějaký ten čas spíše zapomenuta. Vynikne na blondýnkách, brunetkách i zrzkách. Je jedno, máte-li světlejší či snědší pleť, hubenou či silnější postavu. Sluší opravdu každé, není tedy důvod, proč ji nevyzkoušet.

Petrolejová na módních molech

Modely v petrolejově modré se objevily v aktuálních kolekcích od známých módních návrhářů, jako je například Frida Giannini (Gucci) či Marc Jacobs. Nechyběla ani v kolekci od známé české herečky a návrhářky v jedné osobě - Ani Geislerové. Nejčastěji se na molech vyskytovala v kombinaci s vínově červenou, smaragdovou a nebo také hořčicovou.

Jak a s čím tuto barvu nosit

Oblečení a doplňky v petrolejově modré nabízí spoustu variant, jak je kombinovat. Top v petrolejově modré se bude hodit k džínům, plátěným kalhotám i sukním všech délek. Díky tomu můžete během chvilky vytvořit outfit, který vám bude v práci závidět nejedna kolegyně.

Chcete-li být hvězdou plesu, rozhodně si oblečte šaty v petrolejové s metalickým leskem, doplňte je vínově červenou kabelkou a střevíčky. V chladných dnes vás příjemně zahřeje a zároveň rozzáří kabátek v tomto barevném odstínu.

Co se týče barev, dá se říci, že se dá petrolejová kombinovat téměř se všemi ostatními. Kromě výše uvedených se rozhodně nebojte kombinovat ji s citrónově žlutou, fuchsiovou, malinovou, velbloudí, čokoládově hnědou, zlatou, stříbrnou či krémovou.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies