Barové židle – nejen do baru

Taky se vám posledně nechtělo z baru domů? Možná to bylo tou pohodlnou barovou židlí, na které se vám tak dobře sedělo. Co takhle opatřit si ji i domů?

Barové židle se stolečkem

K baru patří barová stolička

Když vejdete do baru, první, co uvidíte, je barový stůl a před ním vyrovnané barové stoličky. Málokdo odolá, aby se neposadil a neobjednal si sklenku svého oblíbeného nápoje. Barové židle zkrátka k baru patří. Máme z nich přehled o okolí, dobře se v nich konverzuje i popíjí. Koneckonců barová stolička je synonymem sociálního kontaktu. Přímo vybízí k tomu, abyste se svým okolím zahájili společenskou konverzaci, na druhé straně vám nic nebrání se na ní uzavřít do sebe a mlčky popíjet svůj drink. Záleží na vaší náladě a samozřejmě na tom, jak sympatičtí jsou vaši spolusedící u barového pultu.

Barová židlička v kuchyni

Obliba barových židlí je tak velká, že začaly dobývat i naše byty. V mnoha nejen českých, ale i evropských kuchyních a jídelnách dnes narazíte na barový pult a několik barových stoliček. Neslouží pouze k setkávání s přáteli, ale třeba i k rychlé snídani anebo svačině. Barový stůl je většinou součástí kuchyňské linky, takže z vyvýšené barové židle dobře vidíme, co se děje v kuchyni a jinde.

Barová židle = kultovní záležitost

Barový stůl a barové židle jsou neodmyslitelnou součástí mnoha filmů a seriálů. Jen vzpomeňte na takový Sex ve městě a jeho hrdinky, které, nonšalantně usazené na barových židlích kteréhosi módního baru v New Yorku, řeší své problémy. A jak by vypadaly westernové saloony plné cowboyů i desperátů, kdyby v nich chyběly barové stoly a barové židličky?! Právě tam do sebe ostří hoši házejí jeden drink za druhým a stačí jediné ostřejší slůvko a malér je na světě.

Vybírejte!

Chcete-li i vy vybavit své bary, saloony, restaurace a kuchyně barovými židlemi, není nic jednoduššího. Stačí se podívat na kvalitně zpracované barové židle s výškově nastavitelnými sedátky z umělé kůže, nejčastěji v černé a krémové barvě. Noha je z pochromované oceli. Celková nosnost židle je 110 kg, což by mělo vyhovovat převážné části české populace.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies