Bailine – hubnutí pomocí počítače

Bailine se řadí mezi nejoblíbenější metody snižování hmotnosti na celém světě. Soustředí se nejen na snižování váhy, ale také na zdravý životní styl.

Žena měřící si krejčovským metrem boky

Všeobecně o této metodě hubnutí

Bailine je metoda hubnutí, která vznikla v Norsku již před 30-ti lety. Norští vědci objevili možnost stimulovat svalovou aktivitu pomocí proudových impulzů. Následkem zvýšené svalové aktivity dochází ke spalování tuků, posilování svalů a stimulaci krevního oběhu. Navíc proudové impulzy napínají a relaxují svaly, čímž dochází k jejich zpevnění.

Od svého vzniku se tato metoda neustále zdokonalovala – a to až do doby, kdy začala být řízená pomocí moderní počítačové techniky se speciálně vyvinutými programy. Tento vývoj metody Bailine vedl k tomu, že v dnešní době je to neúspěšnější program na světě pro formování postavy, vyhlazování celulitidy a redukci váhy.

Programy metody Bailine

Pomocí programu řízeného počítačem lze docílit požadovaného tvarování ženského těla bez složitých chirurgických zákroků. Každá klientka má svůj speciální program, podle individuálních potřeb. Může se zaměřit na horní polovinu trupu či paže, pas, boky, stehna, celulitidu apod.

Bailine zahrnuje elektronické programy jako je spalovač tuku, intervalový trénink, zpevňování kůže, silné a slabé působení nebo hlubokou masáž. Počítač zároveň vyhodnotí za jak dlouhou dobu a při jakém počtu návštěv je možné dosáhnout buď ideálních rozměrů.

Metoda Bailine je zaměřena na:

  • svalovou stimulaci
  • správnou výživu
  • vyhlazení celulitidy
  • formování postavy
  • odbourávání tukových zásob
  • zpevnění ochablých svalů a kůže

Kolik Bailine stojí?

První návštěva je obvykla zdarma. Stačí si pouze vybrat nejbližší studio ve svém okolí, kde Bailine provozují. Jedna terapie trvá 45 minut, vhodné je absolvování minimálně pěti terapií. Za pět terapií zaplatíte přibližně 2.500 Kč. Cena za 20 terapií Bailine se pohybuje okolo šesti tisíc korun.

Znáte „barevnou" dietu?

Zumba - novodobý fenomén ve světě fitness

Liposukce může pomoci i uškodit

Hubneme po 30., 40. a 50. roce života

Vliv cvičení na hubnutí

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies