Bachova květová terapie

Máte problémy se zvládnutím stresu? Nástrahy života a nekončící potíže vám berou sílu i vítr z plachet? Nevyznáte se sami v sobě? Zkuste čistou, přírodní pomoc bez vedlejších účinků. Bachova esence je šancí právě pro vás.

Fialová lilie

Bachova květová terapie - jak funguje

Květová esence, působící pozitivně na lidskou psychiku stabilizuje stav a pomáhá řešit stresové situace. Jedná se o systém 38 květů a pomáhá nám při zvládnutí a překlenutí různých neharmonických emocí nebo nálad mysli, jako jsou nedostatek důvěry, nejistota, žárlivost, strach, podrážděnost, zoufalství, vyčerpanost, které především pocházejí z energetických blokád vedoucím k poruchám.

 

Bachova květová terapie - pro koho je určena

 

Užívat je mohou všichni: děti, těhotné ženy, celé rodiny, dokonce i zvířata a rostliny při

  • emoční zátěži
  • vypjatých situacích
  • pro obnovení životních a sebeúzdravných sil
  • při různých formách strachu

Bachova květová terapie – použití

Kombinace květových esencí je zvolena na základě individuální konzultace tak, aby přesně odpovídala psychickému stavu pacienta. Bachovy esence jsou čisté a nemají žádné vedlejší účinky. Esence mohou dobře posloužit jako spoluléčba k běžným medikamentům nebo prevence proti tělesným nemocem.

Krizová esence

Směs pěti květů, která pomáhá bezprostředně, například při řešení obtížných situací, pohovorech, návštěvách lékaře, rodinné krize. Jedná se o silnější přípravek.

Spray

Má stejné účinky jako původní esence, lze ji však použít k čištění prostoru či osvěžením rozprášením. Pomáhá navození klidu v tíživých situacích.

Krizový krém

Má hojivé, hydratující a zvláčňující účinky. Obsahuje šest květů.

Zbavte se zbytečného stresu přirozenou metodou, užívejte si pohody a klidu, nechte své nervy odpočívat. Východisko je v přírodě. Buďte krásní a rozvití jako květy této esence.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies