Asijská dieta - buďte asijsky štíhlá...

Chcete být do léta krásná a štíhlá? Zkuste vyzkoušet asijskou dietu! Asijská kuchyně je hotové umění, které spojuje vyjímečnou chuť, zdraví a také pomáhá ke štíhlé linii.

Žena předvádějící stoj na rukou u jezírka s kameny

Asijská dieta - vliv na lidské zdraví

Tato dieta pomáhá nejen ke krásné postavě. Asijská dieta podporuje látkovou výměnu a přispívá ke zvýšené spotřebě energie. Pokud budete při přípravě asijských jídel používat často zázvor, který pomáhá při nevolnosti, prochladnutí, nadýmání, pálení žáhy a mnoha dalších potížích se zažíváním, budete se cítit nejen fyzicky, ale také psychicky lépe.

Asijská dieta - jak na to

Proč jsou Asiaté tak štíhlí a spokojení? Pro Asiaty není vaření jen pouhou potřebou nasycení žaludku při pocitu hladu, jídlo pro ně znamená mnohem více. Asijská kuchyně je hotové umění, které spojuje chuť a zdraví zároveň.

Princip asijské diety

Jak jsme již psali výše - asijská kuchyně je spojení chuti a zdraví. Toto spojení se postará nejen o to, aby se zbytečně neukládali tuky v těle, ale pomáhá také k vaší psychické pohodě. Když ke zdravému stravování přidáte trochu pohybu, kila půjdou brzy rychle dolů.

Asijká kuchyně - příprava jídel

Většina asijkých jídel se připravuje dušením nebo krátkým osmažením na minimálním množství tuku na pánvi. Základem je libové maso a velké množství zeleniny, jako příloha se používá ve většině případů rýže. Pokrmy je vhodné dochucovat zázvorem. Zázvor vám skvěle dochutí zeleninu, ryby, aromatické polévky a také libové maso.

K jídlu je dobré pít hodně vody a nebo si uvařit zelený čaj.

Do léta krásná a štíhlá? Přečtěte si následující články:

Rostlinné výtažky a přípravky na hubnutí

Méně známí ničitelé kil Vám zaručí štíhlou linii

Pijte vodu, zhubnete!

Sacharidová dieta

Kalorie - co to vůbec je?

Tipy a triky, jak se ubránit nočnímu hladu


 

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies