7 nejčastějších problémů ve vztahu

Dokonalý vztah neexistuje, ale co kdybyste ten váš k dokonalosti o něco víc přiblížili. V dnešním článku poukážeme na sedm nejčastějších problémů ve vztahu. Stačí se jim vyvarovat a váš život se stane jednodušším.

Dva plyšoví medvídci

Prohlubování rozdílů: ženy X muži

Rozdíly mezi vámi zaručeně prohloubí kariéra jednoho z partnerů. Velmi se mu najednou daří, dobře vypadá, roste mu sebevědomí - zažívá něco, co dosud nezažil. Dejte si pozor aby tato situace nezašla do krajností. Je jen otázka času kdy začne jeden druhého přehlížet.

Špatné vztahy v rodině

Problémy vždycky přeci vycházejí z rodiny, ve které jsme vyrůstali. Mnoho lidí mělo nehezké dětství a problémy se na ně přenášejí i v pozdějším věku. V zásadě ale platí problémy v rodině na svého partnera příliš nepřenášet.

Nevěra a svět

Nevěra je a bude vždy jedním z nejdiskutovanějších témat. Proč jsou lidé vlastně nevěrní? Platí názor, že nevěra je způsobena nespokojeností ve vztahu.

Žárlivost

Ano, žárlivost je jedním z největších problémů ve vztahu. Nikdo přece není zvědavý na žárlivé scény ať před lidmi, nebo doma. Nechat svého partnera podívat se nebo dokonce mluvit s někým jiným, je pro některé lidi často nemožná věc.

Láska na dálku

O vztazích na dálku se toho již napsalo hodně. Jen silné páry přežijí delší, třeba i několika měsícové odloučení. Vždy je to ovšem o důvěře a hodně záleží na každém partnerovi, jak se ke vztahu na dálku postaví.

Sexuální nespokojenost

Sex je důležitou součástí vztahu. Je to vlastně jeho koření. Je třeba upozornit na poznatek, že život s partnerem, který nám v sexu nevyhovuje, nemá dlouhého trvání.

Peníze hýbou světem

Rodinný rozpočet také může činit značné potíže. „Domluva“ ohledně přispívání do rodinného rozpočtu dokáže rozhádat i ten nejšťastnější pár.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies